2017. november 1., szerda

ÁDÁM ÉS ÉVA KÓD Fal férfi és nő között - EGYSÉG KÓD - legyen a kétségből egység

Ádám és Éva kód
Fal férfiak és nők között

A társadalom haldoklik. Ebben a formájában már nem tud tovább működni. A kapcsolatok egy része diszfunkcionális. Sokan az ürességet akarják a semmivel mint tartalom betölteni, mindezt kirakatozva magukat meggyőzni arról, hogy ez a valóság.
Megint mások várnak. Arra, hogy a saját szintjükön egy megfelelő társat találjanak.
Túl nagyok az elvárások.
Mindkét oldalon.
Akik csupán a fizikai síkon mozognak, az anyagiakat helyezik előtérbe és az mentén akarnak kapcsolódni. Közös kassza, közös kocsi, közös vállalkozás, közös ház.
Akik a spirituális síkon mozognak, azok a lelkitárs köré kapcsolnak mindent és annak rendelnek alá. Ők a fizikai síkot utasítják el és csak azt nem élik meg. Akik a 3D-ben mozognak, azok a spiritualitást utasítják el és a két másik valóságot, az asztrál- és mentálsíkot nem élik meg, azaz a párjukkal csak fizikailag, lelkileg és szellemileg nem tudnak kapcsolódni. Akik a nagy Ő-t lelkitársként keresik, ők pedig csak szellemileg és lelkileg tudnak kapcsolódni a társhoz, fizikailag nem.
Ez egy hatalmas, szembekiáltó és rengeteg fájdalmat okozó különbség.
Ezt kellene eggyékovácsolni. Mindhárom síkot EGYbe. Egységbe.
Már a fogantatás pillanatától az egységet keressük, hiszen a szüleink között akkor, amikor mi fogantunk, éppen - akár csak egy pillanatra is - egység volt.
Majd az anyaméhben ugyanígy éreztük az egységet az édesanyánkkal, és amikor megszülettünk, az egységet kerestük. Évek telnek el, mire egy kisgyermek ráébred, NEM EGY MINDENNEL ÉS NEM EGY A SZÜLEIVEL.
Amikor az egység megbomlik, jön a kétség.
Mindenhonnan pótolni akarja azt.
Keresi az egységet Földanyával, amikor a kertben játszik.
Keresi az egységet az állatokkal, amikor velük van.
Velük meg is találja… de az emberekkel már nem. A szülők pedig éppen az ellenkezőjét nyújtják mint rossz minta, semmint az egységet.
Sokkal inkább a kétséget.
Innentől indul úgy igazán a kétség. Amikor a gyermek ráébred, a világ tele van kétségekkel. Amikor először megérzi azt, hogy semmi nem biztos, senki nem tartja be a szavát körülötte, nem figyelnek rá, nem hallgatják meg. Nem adják azt a szeretetet, amit ő ad. Mire tizenéves lesz, már felveszi azt a dacos viselkedést - mindannyian így jártunk - amely a jelenlegi világgal szembemegy. “Lázadó korszakát éli.” mondják sokan. Igen. Lázad a jelenlegi világgal, a rendszerrel,  mindennel szemben, mert csak kétségek veszik körül.
A szerelemben, a párkapcsolatban is az egységet keresi.
Az első csók, az első szeretkezés. Amelyek után jönnek a kétségek.
Mindezt a tengernyi kétséget duzzassza végül akkorára, hogy a végén nem marad más, CSAK A KÉTSÉG.
A két-séggel, azzal, hogy két-s-ég van a világban, azaz a fizikai sík nem egyezik azzal, amit odafent megálmodott, nem tud mit kezdeni.
Ebből lesz az a számtalan félelem, fájdalom, bizalmatlanság és csalódás, mely elrontott kapcsolatok egész során át vezet minket, míg fel nem fedezzük: van valaki, aki jobban összerezeg velünk, mint mások.
Valaki, aki nem csak kétséget ad, hanem egységet is.
Azonban fut az Ádám-Éva kód. Az ősi hamis kód, mely a világot és a mi életünket ilyen magas rezgésen a pusztulás felé vinné, ha hagynánk. De mi küzdünk, mert ÚJRA EGYSÉGET AKARUNK.

ÁDÁM KÓD:
 • A férfiaknak leuralni, irányítani kell a nőket.
 • A férfinak erősnek kell lennie.
 • A férfi gyengesége, ha ő kevesebbet keres, mint a nő.
 • A férfinek kell MINDENT megteremtenie, ami a nő körül fizikai síkon van, és a nő dolga ezekért cserébe őt szolgálni.
 • A férfinak a vállán az egész felelősség a családért, az anyagi síkért.
 • A férfi nem lehet gyenge, nem lehet kiszolgáltatott és a problémáit egyedül kell megoldania, hiszen a nő gyenge.
 • A nőnek a konyhában a helye, és a gyerekeket kell nevelnie, saját tudást nem szerezhet, karriert nem építhet.
 • A nő a férfi alárendeltje, és mindent köteles feltétel és elvárások nélkül elfogadni.
 • A férfi más nők után nézhet, míg a nő hűséges kell legyen. /A férfi, ha sok nője van, macho, a nő, ha sok pasija van, ribanc/

ÉVA-KÓD
 • A nő mindent elfogad, csak hogy a férfit megtarthassa.
 • Bármire képes, hogy el ne veszítse, gyereket szülni, eltartani a férfit. /hiszen a mai világ fel van borulva, a nők már nem tudnak a férfiakra támaszkodni/
 • A nő inkább hallgat, és engedi, hogy a személyiségét átformálják, irányítsák.
 • A nő egyedül viszi a hátán a MINDENT, karriert épít, gyerekeket nevel, és közben arra vár, hogy a Társ megérkezzen, akinek azonnal alá is rendeli magát, mondván, a férfi ŐT CSAK ÍGY FOGADJA EL.
 • A nő mindig megbocsát, a férfi soha, a nő feltétel nélkül ad, a férfi mindenhez feltételeket köt.
 • A nő érzésekkel old meg mindent, a férfi ésszel, ebből hatalmas különbség és konfliktusok egész sora jön elő.

Ez az egész nem kapcsolódás. Ebből csak fájdalom lesz, szakítás, eltávolodás és az Ádám-Éva kód tudat alatt fut, mégpedig abból az ősi megállapításból, hogy Éva a hibás, Ő EVETT ELŐSZÖR A TUDÁS FÁJÁNAK GYÜMÖLCSÉBŐL. /magyar világfa, égig érő fa szimbóluma!!!/. A kígyó a szabadság és a tudatosság maga, mely egy kifacsart teremtéstörténettel az emberiség fejébe örökre beleültette az Ádám-Éva kódot egy olyan istenfogalommal együtt, mely nem a világ fejlődését szolgálja, inkább saját magát.

A valódi, egyenrangú párkapcsolat nem erről szól.

Lilith-kód. /Balora-Isis-Istar kód/
 • A nő és a férfi egyenrangú társak.
 • Mindenben közösen hoznak döntéseket.
 • Az életüket egymást kiegészítve, egységben megosszák.
 • A nő nem alárendeltje a férfinak.
 • A férfi NEM IRÁNYÍT, HANEM VEZET, kézenfogva a nőt előre azokban amikben ő erősebb, fordítva a nő is vezeti a férfit kézenfogva azokban amikben ő erősebb.
 • Ez nem egy verseny, a férfinek nem gyengesége, ha kevesebbet keres, vagy nem mindenben jár élen a nő előtt. NEM ELŐTTE KELL JÁRNIA UGYENIS, HANEM MELLETTE.
 • A férfi nem gyenge, ha sebezhető és a nő látja a lelkét.
 • Egymást gyógyítják, tanítják és ezt másoknak is átadják.
 • Mindketten tudnak bocsánatot kérni, tiszteletben tartják egymást és nem alázzák meg egymást soha, semmivel.
 • A férfi nem más nőket részesít előnyben, hanem számára a Társ a Nő, a nő úgyszintén, az egység része az egész világ, ha nyitott kapcsolatban élnek, akkor mindent közös megyegyezéssel tesznek. /ilyenről is tudok, és jól működik/

A Lilith kód a folytatás.
Megnyíltak azok a kapuk, melyek mentén Ízisz és Ozirisz, azaz Balora és Baál, Napisten és Napistennő, Fényisten és Fényisennő lejöttek a földre. Át kell vennünk a Lilith-kódot és át kell adnunk a megtört, magukat kevésnek érző, kisebbségi komplexusokkal küzdő férfikaknak. Fel kell őket emelnünk, ők is emelnek minket, de valahogy mindig alul maradnak, és elvesznek önmaguk kétségeiben.
Ha te nő vagy, és már tudod mi az egység, mutasd meg a társadnak is. Meg fogja érezni és meg fogja tanulni, hogy az egység nem félelmetes és nem kivitelezhetetlen, mindazok a dolgok, amik köré ő számtalan félelmet, felesleges kört épít, valójában nem léteznek, csupán megadnia kell magát úgy, ahogyan a nő teszi felé.
Akkor jön létre az, amire a világ már ezer és ezer év óta vár.
AZ EGYSÉG-KÓD. AZ EGYSÉG MINTÁJA A FIZIKAI SÍKON.
Egészséges, harmonikus párkapcsolatok.
Ősi egyensúly, melyben mindenkinek megvan a maga helye.

Eszter
2017. július 10.

időpontfoglalás: esztermagegyseg@gmail.com
sms: 0670 77 22 134

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...