2017. március 1., szerda

2017. március 1. 
Energetikai váltás

A mai nappal egy sokkal lágyabb, simulékonyabb energiában vagyunk, mintha könnyű felhők között járnánk. A testünk is könnyebb, a lelkünk is.
Mintha egy nagy háború végére értünk volna. 
Ez főleg inkább belső háború volt, de külső is, asztális és mentális szinteken, több dimenzióban. 
Most az emelkedő-épitkező mezőben vagyunk. A tavasszal együtt a lelkünk is kinyilik, könnyebben fogadjuk be a fény jöttével azt, ami minket ragyogóvá tesz. Erős szerelem-energia árad a HÁRMAS PIRAMISBAN a Szerelem-Piramisában. A Bőség-Piramisunk is aktiv, jó időszak ez a teremtésre. Az Egység-Piramis, azaz a Mag Piramis magjában e három piramis magja egy, azaz egyszerre áramlik a bőség, a szerelem és az egység energiája minden sikon és dimenzióban. 
Rendkivül fontossá vált, hogy jól teremts, mert a negativ teremtés továbbra is visszacsapódik rád, és a valóságodban fogod érzékelni mindazt, amit érzel és gondolsz. 
Ugyanigy, a pozitiv teremtés is késleltetés nélkül valósul meg, használd az eszközöket, amiket az Univerzum adott nekünk, és verd ki a fejedből az "úgyis elromlik minden" frázist, ugyanis az energiák nem afelé tartanak, hogy ez igy legyen, kivéve, ha még mindig nem néztél szembe az élet adta tükrökkel - kaptunk bőségesen tavaly és év elején. 
Semmilyen akadálya nincs annak, hogy: 
1. rálépj a küldetésed útjára
2. megteremtsd azt az életet, amit szeretnél
3. rálelj a társadra azzal, hogy önmagadon belül érzed az egységet, mert ami bent, az kint. 
4. ledobj minden maradék illúziót és megtanulj a jelenben élni
5. elengedd a mátrixot és ráébredj, a világ olyan csodálatos, amilyennek megteremtjük
6. az élet varázslat - varázsolj...!

Eszter 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...