2017. március 24., péntek


Egy kis gyorstalpaló :) - az illúzióhálóból kinn I. rész.

Asztrálsík - a lelkek és az ÉRZELMI TEREMTÉS síkja. Itt találkoznak és áramolnak az energiák, itt zajlik az asztrális kommunikáció, ahol az érzelmek mentén létrejövő az adott érzelem minőségének megfelelő energiák találkoznak.

Mentálsík - a gondolatok síkja, ahol a gondolatok rezgésként áramolva teremtenek, és itt zajlik a telepatikus kommunikáció is.

Teremtő erő - a Napfonat Csakrából áramlik elő benned, és a tenyereidnél érzed először, majd a mellkasodban és a homlokodban a harmadik szemednél. Ezzel az erővel teremtünk tudatosan. A Napfonat Csakra, vagy más néven a Plexus Solaris össze van kapcsolódva a Nappal és Földanyával. Ezzel teremtesz akkor, amikor tudatosan teremtesz.

Nem tudatos teremtés - a gondolataid és érzéseid akkor is teremtenek, amikor nem tudsz erről, ilyenkor az jelenik meg a valóságodban, amit öntudatlanul érzel és gondolsz, akár jó, akár rossz. A tudatosság egyik kezdő lépése, amikor ráébredsz, hogy a valóságodért te vagy a felelős.
Amikor tudatosan teremtünk,akkor az asztrál- és mentálsíkon egyszerre teremtünk, azaz a mentálsíkon a gondolatainkkal, az asztrálsíkon az érzéseinkkel. Nincsen meg egyik a másik nélkül, bármire gondolsz is, érzelmet rendelsz hozzá és fordítva.

Asztráltest és mentáltest - három síkon létezünk, olyan, mintha három testünk lenne. Asztráltestünk - lelkünk, mentáltestünk - a gondolataink által testet öltött energia - fizikai testünk. E három ha nincs egységben, azaz a gondolatok és érzések ellentmondanak - klasszikus ész és szv harca - akkor káosz valósul meg a valóságodban, amely a fizikai testedet is megterheli.

Lélekmag: a lélekmag egy ősi esszenciád, mely az Ősforrásból, azaz a Világlélekből vált ki, és minden reinkarnációban hordozod MAGadban. Ez egy tiszta, ősi mag, melyben jelen van az ősbizalom, az ősi szeretet és ősi kapcsolódás.

Tudatmag - a lélekmaghoz hasonlóan az elme sem csupán reinkarnációk során felvett tudatosság, vagy öröklött intelligencia. Az Univerzális Tudatból kivált tudatmagod mentes a Földön lévő globális tudat- és tudatalatti módosítástól.

elérhetőségem és tanácsadás: esztermagegyseg@gmail.com
sms: 0670 77 22 134

http://egyenloelosztas.blog.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...