2017. március 4., szombat

MIHÁLY ARKANGYAL VALÓJÁBAN THOT
ÚJABB ŐSI IGAZSÁGRA DERÜLT FÉNY
Mihály arkangyalnak nevezi az egyház azt az istenséget, mely látszólag Jahve Isten szolgája, aki az emberiséget védi.
Valóban védi. A közhiedelem szerint Lucifer és Mihály ellenségek. A mítosz szerint Mihály megküzdött Luciferrel, átszúrta a kardjával, letépte a szárnyait és letaszította a Földre.
Ezt az egyház terjesztette el, mert semmi köze az igazsághoz. Mint mindent, Mihály alakját is ellopták az ősi hittől, hiszen a hamis hitnek semmije nem volt.
Mihály valójában Thot, azaz Hermész Triszmegisztosz.
Bölcs és hatalmas, védelmező erővel bír.
A jó és a rossz közötti döntésre hívja fel a figyelmet, azaz MEG KELL TUDNOD KÜLÖNBÖZTETNI, mi a jó és mi a rossz.
Ez is egy svédcsavar a háttérhatalom részéről.
Ugyanis gondolj bele: mi a jó és mi a rossz.. mérlegelj…
Dönts.
Mivel az egyház Mihályt nevezte ki védőszentjének, ezzel az egész világ előtt eldöntetett, hogy ők a jók.
Lucifert Mihály ellenségének állította be, ami több ezer évre megpecsételte Lucifer-Baál sorsát. A két óriási erőt, a védelmet és a fényt egymás ellen fordították, és Mihályt, mint döntésre felszólító arkangyalt Lucifer „démonai” ellen uszították, azaz az emberiség arra teremtett rá, hogy a világosságot elűzze magától! De nem csak a világosságot. A felelősség vállalást is. Lucifernek nincsenek gonosz démonjai, hanem tükrei vannak, a magunk teremtette démonok. Ezek pedig arra tanítanak minket, hogy nézzünk szembe a saját felelősségünkkel.
Azonban ahogy az egyház sem néz szembe vele - mind a mai napig, úgy a fenti eszme miatt az emberiség sem. “Isten mindent megbocsát.” “Mihály elűzi a gonoszt.” Nem a gonoszt űztük el, hanem a felelősség vállalást.
Mivel azonban eljött az IDŐ, igy vállalnunk kell a felelősséget, mert Mihály végre leleplezte önmagát és Lucifer mellé állva megmutatta nekünk, hogy ő ki valójában. Lucifer, azaz Baál, a Napisten mellett egy erős entitás, aki védelmező erővel a Sátán ellen Baállal harcba indul velünk együtt úgy, hogy vállaljuk a felelősséget minden kimondott és nem kimondott szavunkért és érzésünkért, minden teremtésünkért. Az emberiség mostantól azt fogja teremteni, amit eddig is kellett volna.
Mihály - Thot a Világ Rendjének őrzője, helye van a Napbárkában, azaz Ré - Napisten neve az egyiptomiaknál.
A Napbárkához a Wikipédián találtam információt és teljesen beleillik a képbe:
A Ré-mítoszok legkorábbi változatai szerint is a Napisten egy bárkán hajózik át az égen, keletről nyugatra. Az utat visszafelé az Alvilágon keresztül egy másik bárkával teszi meg éjszaka.
Keletről Nyugatra… azaz hozzánk, ha jól értelmezem, majd az Alvilágon át éjjel, azaz nappal a férfi megtestesítője, éjjel a női megtestesítője van jelen.
Thot a tudomány és az írás védelmezője is, az írnokok és az orvoslás védelmezője. Ezeket is átfordították és a hamis krónikák mellé például Metatront tették meg szentnek, holott Metatron szintén nem az, akinek gondoljuk.
Eszter
elérhetőségem: szabadulas777@gmail.com
spirituális forradalom blogom: http://spiritualisforradalom.blogspot.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...