2017. március 12., vasárnap

Szer-elem
Szűk-ség van rád

A Világlélekben, melyből az Univerzum kiáramlott, és melyből minden mag-gal rendelkező energiatömeg - bolygók, csillagok, naprendszerek, galaxisok, élőlények és tárgyak - született, megsemmisült, majd ÚJJÁSZÜLETETT TRANSZFORMÁLÓDVA, nos, ez a Világlélek SZERETETBŐL VAN.
Az Univerzum egyetlen valós, tiszta rezgése a szeretet. A szeretetből születik a szer-elem, amely az ötödik elem, a legerősebb elem, és amelyből az ember maga van. Szer-elem olyan rezgés, mely minden sötétséget elpusztít. Akkora erő koncentrálódik a mindent és mindenkit magába ölelő szer-elemben, amely túljut a legsötétebb gondolati és érzelmi, anyagi és párhuzamos dimenziókon is.
A szer-elemre van a legnagyobb szükség.
Kevés van belőle mind a Földön, mind az Univerzumban. Igen magas rezgés, erőt és alázatot rejt magában, megérteni és befogadni annyit tesz: megérted, hogy a szerelem már önmagában benned van. A magodban. Odabent. Nem odakint. Mindazok, akik egész életükben kergetik a szerelmet, azok magukat nem érik soha utol. Azok pedig, akik egész életükben tagadják és menekülnek tőle, maguktól menekülnek el. A szer-elem olyan ősi elem, mely létünk esszenciája.
A Föld bolygó azért kiemelkedő és azért fontos, mert itt van olyan sűrű rezgésű testünk, hogy a szerelmet fizikailag meg tudjuk élni a szeretkezésben, és erre az ember képes egyedül.
A szeretkezés igencsak le lett alacsonyítva, el lett pusztítva, ki lett forgatva-facsarva, megalázva és bizony elfelejtve. A szeretkezés a másik és magad feltöltése a legősibb, legerősebb elemmel, a szerelemmel. Mindezt ezen a bolygón a sűrű rezgésünk miatt óriási energiarobbanás kísér. Az orgazmus. Az orgazmus találkozás a benne élő ős-tennel és a felsőbb Őstenünkkel is, azon keresztül pedig a Forrással, a Világlélekkel.
Feláramlik az energia, majd vissza hozzád, megsokszorozva. Ha ezt az energiarobbanást megszokásként kezeled, esetleg felhasználod egy kapcsolat egyben tartására, vagy éppen megalázod, elcsúfítod, netán eladod - azzal magadat adod el. Az ősi lételemedet adod oda. Ha elnyomod, legyilkolod, szégyenled, akkor magadat nyomod a padlóra. Ha nem tudod megélni, akkor még magaddal nem vagy tisztában, magadat nem érted el.
Benned van a férfi és a nő. Egyben. Amikor magaddal egységbe kerülsz, akkor érted meg, hogy TÉNYLEG ÍGY VAN. Amikor magaddal szeretkezel, akkor a benned lévő férfi és nő találkozik egymással. Amikor egységben vagy önmagaddal, akkor találkozol azzal férfival/nővel, aki összerezeg a benned lévő férfival/nővel. Mindkét minőség kétszeresen egybeforr.
Ha a szerelem és a szeretet, valamint a szexualitás hiánya gyötör, akkor nem értetted meg, hogy még ezt is először önmagadban kell keresni, és nem hajthat a fizikai vágy puszta léte egy másik emberhez mert akkor az, hívhatjátok bárhogy, bizony szexkapcsolat lesz. Szűk-séglet kielégítés. A szerelemhez semmi köze, még akkor sem, ha házasságot, együttélést csináltok belőle. A szerelem ott kezdődik, amikor nem hiányt pótolsz a másikkal, hanem egymást pluszként élitek meg. Nem függtök egymástól, hanem teljesen természetes módon olvadtok eggyé.
A szerelemre van most a legnagyobb szükség. A lelkek globális gyógyítása zajlik. Az olyan lelkeké, akik még most térnek magukhoz a tudattal együtt és a testtel együtt. Most ébrednek rá, hogy mivel kell szembesülni, mit kell helyretenni.
A férfi princípium is most kezd a helyére emelkedni, ugyanis nem csak a nőit kell felemelni, hanem a férfit is. A férfi rész ugyanúgy sérült az évezredek alatt, mint a női.
A szerelem és a szeretet energiái egységbe hívják a bolygót. Áthatják, átjárják a létezés hálóját. SOKAN VANNAK TÁRSKÉNT EGYSÉGBEN EGYMÁSSAL ÉS ÖNMAGUKKAL.
Azon ne csodálkozz, ha nem olvasol róluk az ikerlángos fórumokon, ugyanis, ahogy azt tegnap előtti cikkemben én is, és előttem már sokan mások is jelezték, az ikerláng kapcsolatból nem lesz egység, és nem lesz társ. Az egy lángolási folyamat. Nem a nagy álom, mely következésképp elérhetetlen. Az egység tény két ember között, nem vita tárgya. Akkor tudnak együtt lenni, ha már nem függenek semmitől és senkitől, még önmaguktól sem.

A szerelem energiái fel tudják emelni az emberiséget arra a szintre, hogy egységbe kerüljenek az emberek magukkal. Az egység nem egy távoli, elérhetetlen fogalom, csupán azt kell megértened, hogy ne kívül keresd, ami belül van. Ugyanis minden belül van, a bőség, a szerelem, a szeretet, a boldogság. Amíg kívül keresed, addig függeni fogsz. Ha megérted és elhiszed magadról, hogy ezeket a minőségeket igenis tartalmazod belül, és magadból tudod őket előhívni úgy, hogy megjelenjenek a valóságodban, akkor egységben vagy. Ahhoz, hogy ezt elhidd és megértsd, le kell tenned a gyengítő hiedelmeket, meg kell szakítani a rossz sémákat, felül kell írni a rossz metaforákat, a negatív gondolkodást, a negatív érzésvilágot, és belülre helyezni a fókuszt, valamint a mostba.
Ezek lelki-szellemi teremtő folyamatok, melyek az ember esszenciájának részei és a teljes, boldog élethez elengedhetetlenek.

A szer-elem most szűk keresztmetszetet tölt be, azonban növekszik az erő és a fény. Terjed, árad és nem állítja meg semmi, bár sokan még félnek ettől az erőtől, vagy azért, mert számukra a világ eredendően gonosz, vagy azért, mert úgy érzik, kevesek hozzá. Őket kell leginkább gyógyítani, nekik kell leginkább a szeretet.

Baál és Balora egységben van, a bennük rejlő, belőlünk kivetülő női-férfi princípium összeolvadt.
Innentől az egységenergia sugárzik kifelé és nekünk csak fogni kell az adást….

Ne kergess illúziókat, elérhetetlen vágyálmokat, és nagyon fontos, hogy ne mástól tedd függővé a boldogságodat!
Azzal a másikra óriási súlyt helyezel.
Most kérdezheted magadban, én vajon hogyan gondolom ezt? Az életemben hogyan élem meg ezt? Nos, a válaszom az, hogy akkor és csakis akkor “lebbent fel a függöny és gyúltak ki a fények, hulltak le az álarcok és ért véget az utolsó felvonás”, amikor önmagammal egységbe kerülve levettem a fókuszt a múltról és a jövőről, felülírtam a gyengítő hiedelmeket, megszakítottam a rossz sémákat, megbocsátottam másoknak és önmagamnak, és elég alázat volt bennem ahhoz, hogy szembenézzek Lucifer tükreivel. Mindennel, hónapok alatt, sorról-sorra és bevállalni, feldolgozni mindent.
Az egységérzet nem folyamatos, ingadozik. Én sem vagyok nonstop egységben. Megborul az egyensúly, de ez azért történik, mert amikor jön a feszültség, a hasi csakra szorítás, amikor az ösztönközpont jelez, olyankor változás jön. Én ezt már tudom. Hívhajtuk támadásnak, fekete mágiának, rosszakaratnak körülöttem, van is bőven, azt láthatjátok. Azonban még ezek is fejlődést generálnak bennem, egyrészt azért, mert transzformálom a fekete energiát és megnézem, nekem mit kell ebből tanulnom, másrészt azért, mert erősebbé tesz minden támadás, valamint HA VALAKI TANÍTÓ JELLEGGEL MONDD VALAMIT, ami elsőre nem biztos, hogy tetszik, azért átgondolom.

Elég komoly lélektranszformáló és tudattranszformáló folyamat zajlik globális szinten, és ami nehézségnek látszik, az valójában kihívás.
A kihívást pedig töltsd meg szeretettel, áramoltass oda szeretetet, ahol az életedben a legnagyobb a hiány, a szükség, és odavonzod vele mindazt, amire szükséged van.
Aki bántott, annak is szeretetet adj - minden negatív energiát megsemmisít.

Szer-elembe hívás van.

Eszter

szerelem-tanácsadás időpontfoglalás: szabadulas777@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...