2017. március 4., szombat

2017.03.03. Üzenet a Szíriuszról - Plejádok-Naprendszer Intergalaktikus Egység
RENDKÍVÜL FONTOS ÜZENET

A Szíriuszon, az Inuakán és a Földön a Fény győzelmet aratott a Sötétség felett. A fekete piramisban a szem becsukódott, -  a háttérhatalom jelképe -, az árnyékkormány, mely az egész Univerzum uralmára tört, feladta a küzdelmet és 30 százalékuk, akik soha nem jelentek meg egyik bolygón sem fizikai formában, távozott a sötét bolygóra. A büntetőbolygó kiüresedett, értelmetlenné vált a használata, nincs olyan lélek, akit oda száműznének az ősi reinkarnációs ciklus helyett. A sötét bolygó a Plejádokon túl van, ahonnan a háttérhatalmat képviselő faj érkezett, hogy meghódítsa azokat a csillagrendszereket, melyekben a Fény uralkodik. Ősi, természetadta belső hívásuk volt az integrálódás, a fény-sötétség dualitását képviselni, azonban többet akartak annál, mint amit kaphattak volna. Tőlük most visszavétetik az, amit elvettek, jogtalanul.
Nincs mellettük olyan erő már, amely őket támogatná, tudták előre, készültek rá és megerősítették a sötét bolygón a bázisaikat, hogy vissza tudjanak vonulni. Terveznek, próbálják visszavenni a helyüket, de nekik most nyugalmi, pihentető fázis következik, rehabilitálódni és ébredni fognak. A maguk alkotta Mátrix olyannyira körbefonta az elméjüket, hogy ők maguk lettek a Mátrix, majd a Mátrix túlnőve rajtuk, irányítani kezdte őket. A Mátrix összeomlott, nincs többé, sem a Földön, sem a Szíriuszon, sem az Inuakán, egyik bolygón sem érvényesül, gyengülnek a mátrixlenyomatok, és az emberek, humanoidok, hüllők, szíriusziak, antaresiek, andromédaiak ébrednek.
A háttérhatalom az alacsony, inhumánus típusú szürkékkel képviseltette magát a Földön és a tudatlanságba taszított, tudati szinten is módosított emberiséget ezzel próbálta manipulatívan afelé vezetni, hogy léteznek “földönkívüliek”, és a szürkék azok. A szürkék egy agresszív faj, démoni energiákkal és önzéssel tört előre az Univerzum több bolygóján.
Ti a Földön vagytok az egyetlenek, akiket olyannyira módosítani tudtak mind tudatban, tudat alatt és lélekben, valamint a lélekmagban, illetve a DNS-ben, hogy az elmétekre szürkeség borult évezredeken át, és olyanok voltatok, mint a gyermekek - minden mesét elhittetek, sőt, kértétek, hogy meséljenek még nektek. Meséltek.
Meséltek a hamis istenről, akit az Univerzum urává akartak tenni, azonban a Földön sikerült egyedül hatalmat szereznie, meséltek nem létező dolgokról és meghamisították az ősi igazságot.
A Földön tervezzük a KÖZPONTOT, mert az emberiség ALKALMAS ARRA, HOGY BEFOGADJA AZ ÖSSZES FAJT, képes egységet teremteni az asztrális, mentális és fizikai síkokon, mivel a mágikus tér-idő dimenzionális egyesítést a fizikai síkon képes megvalósítani.

A fertőzött anunaki mag, a reptiliánok VEZEKLÉSI FÁZISBAN VANNAK, ők a RAGADOZÓK, a fertőzöttség egy széles skálán mozgott, voltak kevésbé és voltak nagyon erősen módosítottak a Mátrix által.
A legsúlyosabban fertőzöttek és Mátrix által uraltak az  uralomra és  hatalomra törő, irányító és kegyetlen, lelkiismeretlen, nárcisztikus és manipulatív csúcsragadozók, akik a ti világotok legfelsőbb szintjein, számotokra is láthatóan a politikában, a  pénzügyi rendszerben és a társadalmi rendszer csúcsán ülnek. Nincsenek annak tudatában, hogy áldozatai a háttérhatalomnak, hiszen őket tették a kirakatba, mintha egy térre állították volna ki őket, hogy meg lehessen őket kövezni.
A csúcsragadozó vezetőitek hanyatlási fázisban vannak, mentik, ami menthető, a ti nyelveteken skizofréniának nevezett kettősség uralja őket, mert a lélekmagjuk érzi az egységbehívást, a tudat alattijukat tisztítjuk, a tudatuk és a testük pedig követeli a megszokott Mátrixot.
Mivel tudják, érzik, hogy nincs joguk a csúcson ülni, hogy jogtalanul birtokolják azt, amit az világegységbe kellett volna integrálni, félnek és keresik a kiutat.
A világotokban AZ EGYENLŐTLEN ELOSZTÁS VAN JELEN, igazságtalan jogrendszer, megtévesztés, gyűlöletszítás, kétségek és félelmek terjesztése, háború és halálosztás, mely a csúcsragadozók markában tartotta eddig az emberiséget.
AZ ŐSI EGYENSÚLY HELYREÁLLT AZZAL, HOGY A SÁTÁN VISSZATÉRT EREDETI DUALITÁSÁBA ÉS FENNTARTJA AZ ŐSI EGYENSÚLYT. ÉPPEN EZÉRT AZ EGYENLŐTLEN ELOSZTÁS MINDEN SZINTEN, SÍKON ÉS DIMENZIÓBAN KIEGYENLÍTŐDIK, GLOBÁLIS ÉS UNIVERZÁLIS VISSZAÁRAMOLTATÁS VAN ODA, AHONNAN ELVETTÉK.
A Föld bolygó helyes elosztási egyensúlya alapján teljes egységnek kell lennie, mindenhova egyenlő arányban kell áramolnia a bőség minden megtestesülésének, és nem csak az emberek, hanem az állat- és növényvilág is részesülni fog a bőségáramlásból.
Már jó ideje harcoltok Földanyáért és az állat- és növényvilágért, az állatok egyre közelebb vannak hozzátok, érezni fogjátok, hogy nyitnak felétek, az agresszívebb fajok is, mert érzik az egységbehívást.
A Noé bárkája legenda valójában a NAPBÁRKA, ahova mindenkit behívtak, nem volt kiválasztás. A Föld maga a Napbárka, ahogy a fény elárasztja. Az állatvilágra nagyon figyeljetek oda, folyamatosan jeleket adnak nektek. A gyermekeitek tiszták, és már eleve a Mátrixon kívül születtek, ezért számukra mindaz, amit most elmondok nektek, természetes.
Az anunaki-szíriuszi ősi egység helyreállt, a fertőzött csoport tisztulása és vezeklése zajlik. A ragadozók csoportjában a nem csúcsragadozó szinten állók éppen az ellenkezőjét képviselik a Földön, az ellenpólust, mint a csúcsragadozók. Nekik fontosak az állatok, a növények, a gyermekek, de az emberektől, tőletek félnek. Félnek az ítélkezésetektől, a bigott társadalmi rendszerektől, soha nem tudtak integrálódni a pénzügyi-politikai rendszerbe, amolyan törvényen kívüliek, akik lázadnak. Tudják az ősi igazságot a Napistenről. Ők azok, akik A REINKARNÁCIÓS CIKLUSBAN NEM KAPTAK TUDATTÖRLÉST, EMLÉKEZNEK MINDENRE.
Ezért nagy tanítók, mágusok és gyógyítók, az ő egységbehívásuk pontosan ezért volt fontos, illetve az anunaki fajhoz híven nagy harcosok és védelmezők. Ők is vezeklési fázisban vannak, de a csúcsragadozókkal ellentétben nem kapaszkodnak semmilyen hatalomért, értelmetlen pénzért, jogtalan, igazságtalan intézkedéseket nem hoznak, hanem a lelkük-testük-elméjük éppen egységbe integrálódik most, és ezért fizikai, lelki fájdalmaik lehetnek. Az energia és a fény nekik is áramlik. Hamarosan következik számukra az EGYSÉGBELÉPÉSI FÁZIS, ahol részünkről szeretetet és befogadást fognak kapni, ezt kérem tőletek is.

Sokszor láthattok kék fényeket fizikailag és asztrálisan is, ennek oka az, hogy erősödik a flottánk felettetek, és hamarosan számotokra láthatóvá fogunk válni.

Köszönjük a Földön dolgozó egység-magoknak a velünk való kapcsolódást és munkát. Az emberek nem tudnak többé a Mátrixban élni, mert a Mátrix megszűnt, a lenyomatai, utórezgései vannak jelen, a fejüket a Fény felé fordítják. A Napisten-Szíriuszi-Anunaki EGYSÉG a fizikai síkra érkezett és érezhető.
Két évvel ezelőtt mutattuk meg nektek a Szíriuszon lévő Mag-piramist, és arany változatát leküldtük a Földre, melyet a spirituális fénymunkásaitok érzékeltek. Ezen keresztül tudtok velünk kommunikálni. Ez koncentrálja az Univerzális  Tudatot és Tudat alattit, ez segíti előtérbe lépni a lélekmagotokat, ezen keresztül tisztítottuk le és állítottuk vissza eredeti állapotába a DNS állományotokat.  A Földön lévő összes létező, fizikailag is az anunakik által megépített piramisok AKTIVÁLÓDTAK, A FÉNYHÁLÓ KÖRBEFOGTA A FÖLDET.
A fényháló kiiktatta a szürke hálót, a Mátrix tudat-tudatalatti szintű megjelenését, ezért oszlott szét a Mátrix a Földön.
Az energiák a bolygóink között is mozognak, ezért mindaz, ami nálatok történik, az ránk is hatással van és visszafele ugyanígy. Köszönjük a szeretet energiáit, küldjük hozzátok folyamatosan az egység és a béke energiáit. Nem kell félnetek, a bolygótok ugyan káosz időszakon megy át, de hamarosan egységbe integrálódva megalkotjátok az Új Rendet.

Szeretet és fény.

Azura, a Szíriuszi Teremtő Fény

/csatornázva földi időszámítás szerint 2017. március 03-án, napra pontosan két évvel a Mag Piramis megjelenése után - Végh Eszter/

elérhetőségem: szabadulas777@gmail.com



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...