2017. március 6., hétfő

MINDEN ROSSZ DÖNTÉS AZÉRT VAN, HOGY MEGTANULJUNK JÓL DÖNTENI.
A MOSTANI NEGATÍV KÖRÜLMÉNYEK AZÉRT VANNAK, HOGY TUDJ VÁLTOZTATNI RAJTUK. AZAZ ÖRÖMTELI KIHÍVÁS!
MINDEN AZON MÚLIK, EGY-EGY ESEMÉNYHEZ MILYEN HIEDELEMRENDSZERT KAPCSOLSZ, JÓT, VAGY ROSSZAT. HA A JELENEDHEZ ROSSZAT, VÁLTOZTASD MEG! MERT A TE BELSŐ ÉRZELMI-GONDOLATI DÖNTÉSEDTŐL FÜGG, HOGY A HITRENDSZEREDET MOST AZONNAL FELÜLÍRD!

A jelenlegi életszakaszodban a korábbi hibák felismerése FELMENTÉS A VONZÁS TÖRVÉNYE RÉSZÉRŐL!
AZ, HOGY VALAMI NEM SIKERÜL AZONNAL, NEM AZT JELENTI, HOGY NEM IS FOG. A késleltetés nem elutasítás Isten részéről, vagy a sors részéről, hanem azt jelenti KÖZELÍTSD MEG A DOLGOT MÁS PERSPEKTÍVÁKBÓL, és rugalmasan változtasd az stratégiádat, hogy elérd, amit akarsz. 
Mindaz, aminek célja jót tesz neked, és a környezetednek, az attól a perctől kezdve, hogy EGY DÖNTÉSSEL A TEREMTÉST ELINDÍTOD, és ezáltal a változást is, és ennek szeretetet és pozitív érzés adsz, meg fog történni az életedben, és az életedbe és másokéba is /a minden egy, egy minden elve alapján/ pozitív változást hoz, majd ez a változás megsokszorózdva jön vissza hozzád, újabb és újabb pozitív energiákat teremtve.
A teremtő erő alkalmazása mellett gyakran elfeledkeztek arról, hogy nem csak magát a dolgot kell bevonzani, hanem egy döntést kell arról hozni, hogy azt a dolgot akarod, és a döntésed mellett kitartasz, minden más eredményt és lehetőséget azonnal kizárva, majd ha a kívánt dolgot elérted, akkor azt megtartanod is tudni kell azáltal, hogy már a teremtés pillanatában következetességet gyakorolsz, kitartást és odaadást, átélést és megingathatatlan hittel veszed körbe mindazt, amit teremtesz.
- Kis dolgokban érünk el nagy eredményt, és nagy dolgokban kis eedményt. 
- Nem a megfelelő kérdésetek tesszük fel magunknak. /negatív, kétségbeesett irányultság/
- Nem a mostra koncentrálunk, hanem mindent valami távoli dologként látunk és ennek megfelelően hosszú időtávot teremtünk hozzá.
- Elfeldkezünk arról, hogy mindannyiunknak van egy olyan képessége, melyben élete során kiemelkedővé válhat, csupán el kell dönteni, hogy MOSTANTÓL ERRE A KÉPESSÉGRE JOGOT FORMÁLUNK. 
- Minden változásnak azzal a félelemmel megyünk neki, hogy félünk a változástól, vagy azért, mert nem merünk kilépni a komfortzónából, vagy azért, mert biztosak vagyunk benne, hogy a változás úgysem lesz tartós. 
- A külső körülményeket okoljuk minden életünkben most jelen lévő negatív dologért, pedig minden körülményt mi alkottunk meg. 
- Mindaz, ami a valóságod, az te vagy, a Vonzás Törvénye számára abban a pillanatban, amikor kérsz, TE vagy, ezért a valóság, amit ekkor teremtesz, csakis TE vagy, még a benne lévő szereplők, események is.
- Ide kapcsolódik az örök kérdés: mi van az előre megírt sorsfordulatokkal? Nos, ezek tényleg bekövetkeznek, de AMIKOR A SORS KEREKE FORDUL, TŐLED FÜGG, HOGY EBBŐL A LEGJOBBAT VAGY A LEGROSSZABBAT HOZOD KI. 
- A változás akkor tartós, ha a DÖNTÉSEDET AZONNALI CSELEKVÉS KÖVETI, MELY KÖVETKEZETES, és az eredmény eléréséig nem adod fel. 
- A döntéshozatal kulcs, és ha döntöttél akkor ZÁRJ KI MINDEN MÁS ESHETŐSÉGET. 
- A döntést cselekvésnek kell követnie, egy döntés csak akkor valós döntés, ha azonnali cselekvés követni.
- A cselekvés legyen tehát következetes, és a változás tartósságát úgy érhetjük el, ha a változás elérése után se zuhanunk vissza, hanem a megemelkedett életszínvonalat kitartással és szorgalommal, odaadással és belső hittel, folyamatos teremtéssel támogatjuk.
Eszter


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...