2017. március 24., péntek

Univerzális Tudat - az a fajta ősi tiszta tudatosság, melyet nem ezen a bolygón alakítottunk ki magunkban és mely egyértelművé teszi számunkra, hogy egyrészt a világegyetemben nem vagyunk egyedül, másrészt látjuk, tudjuk, érezzük, mi a dolgunk. Az Univerzális Tudatmezőből csatornázzuk a Szíriuszt, az Antarest, az  Andromédát, és a többi bolygóról hozzánk szándékosan sugárzott telepatikus jeleket, ebből a tudatmezőből érkeznek az információk Jézustól, Mária Magdolnától, és a többiektől.

Forrásenergiák - a lélekmag koncentrálja mindazokat az energiákat, melyekkel teremtünk. Boldogság, bőség, szeretet, hála, szerelem, szabadság, erő, bátorság és a többi. Ezek a forrásenergiák rezonálva köztünk teremtik meg a valóságunkban azt, hogy ha például egy társat szeretnénk, akkor az az illető jelenik meg az életünkben, akinek az adott azonos forrásenergiája a miénken egy rezgésen van.

Intergalaktikus Lélekszerződések - a másik bolygókon, ahol a lelkeink több reinkarnáción át is jelen voltak - ezért tudjuk ezeket a bolygókat médiumként - főleg a Szíriuszt - közvetíteni, mert voltunk ott -, lélekszerződéseket kötöttünk egymással, melyek semmilyen karmikus adóssággal nincsenek összefüggésben, azonban azzal igen, ami miatt itt vagyunk, és ami a dolgunk és a küldetésünk. Nem karmikus adósság! Lélek- és tudatmagból áramló ösztönszerűnek érzett elhivatástudat.

Globális tudatmódosítás - a Földön az emberek tudata teljesen le van nyomva. Nem látják, nem érzékelik jól a valóságukat, olyanok, mintha aludnának. Olyan dolgokkal foglalkoznak, melyek nem igazán fontosak, és olyanokkal nem, melyekkel kellene.
Például az anyagiakat, a társadalmi státuszt helyezik előtérbe, a kirakatozást, a megfelelési kényszer mentén lévő állandó rivalizálást, a média, a politikai és pénzügyi, valamint a társadalmi rendszer által nyíltan és burkoltan közvetített tömegbutítás is ide tartozik.

Kolektív tudatalatti módositás - a kollektív tudatalatti az emberiség tudat alattijában lévő évezredes sémák, hiedelmek és berögződések, melyek a mentálsíkon keresztül kapcsolódnak az emberek tudatalattijában egymáshoz, így alkotnak egy tudat alatti hiedelemrendszert, melyből aztán tudatos hiedelemrendszer lesz. A módosítások során a tudatmagot károsították, akkor még erőszakkal illetve mentális-telepatikus besugárzással, és igy alakult ki rengeteg olyan káros, pusztító hiedelemrendszer a Földön, melyek most az emberek életét szabályozzák. A “mindenből kevés van”, “ezt dobta a gép”, “szabályok és keretek között kell élnünk, és nem lóghatunk ki  a sorból”, “ a nők a férfiak alárendeltjei” - ez ellen indult el a hetvenes években a női emancipáció, “Isten megbüntet”. Rengeteget felsorolhatnék, mindegyik károsítja az életvitelt, az emberek szabad gondolkodását, és olyan mélyen rögzült, öntudatlan, bekódolt sémákat eredményeztek, melyekből most a SZABADON ÉBREDŐK törnek ki.

A kollektív tudat és kollektív tudatalatti tisztul az energiák miatt, és növekszik a mátrixon kívüliek, a szabadon ébredők száma, akikre azt szokták mondani, hogy KRITIKUS TÖMEG :)

A galaktikus segítség is itt van, csak sokan még nem hallják őket, és akik igen, azok is telepatikusan, illetve a harmadik szemükkel látják. Az asztrális és mentális síkra kellene jobban fókuszálni, de ezek azok a szabad szemmel nem látható síkok, melyekre ki kell fejleszteni egyfajta érzékenységet, hogy tudjunk bennük dolgozni, kommunikálni és létezni.

tanácsok és elérhetőség: esztermagegyseg@gmail.com
sms: 0670 77 22 134

http://egyenloelosztas.blog.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...