2017. március 8., szerda

A Fény győz
Ami könnyen jön, könnyen megy
Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nem igaz

Ne adjátok fel, tartsátok a szemeteket a célon, amit elhatároztatok, ami a fény útját követi.
Ha már döntést hoztatok, és a szeretet és fény útjára léptetek, akkor kövessétek a belső elhatározást és ne engedjetek a könnyen és gyorsan jövő szép illúziókkal körbevett ígéreteknek, amik a sötét oldalról jönnek.
Sok pénz, gyorsan, fellobbanó szenvedély amit kiüresedés követ. A nagy pénz ígéretek mögött pedig átverés van. Ha valódi utat jártok, tudjátok, hogy az elért eredmények mögött kemény munka van, a tartós szerelem mögött tisztulás és belső erő, önmagaddal való teljesség van. Ezeket nem lehet csak úgy megkapni. Ezekért tanulni, fejlődni, dolgozni kell, minden egyes napon folyamatosan haladva előre.
A tiszta fényben járás, a tiszta és igaz út, a megalkuvások nélküli FELELŐSSÉGVÁLLALÁS ÉS FELNŐTT HOZZÁÁLLÁS nem könnyű. Fejlődni kell, elengedni az illúziókat, a hamisan csillogó gyémántokat, melyek mögött valójában érdekek vannak.
Ami valódi, az mögött valódi munka van, ami igazi szerelem, az mögött igazi érzések vannak, amiknek idő kell, míg kialakulnak.
Egy szerelemhez valós lépcsőfokokat kell végigjárni ÉS NEM LEHET A KÖNNYEBB ÚTON ELÉRNI, mert ez nem igy működik. Olyan nincs, hogy hirtelen ugrotok tíz lépcsőfokot, és utána hirtelen visszazuhantok a mélybe. A valódi szerelemnél két lépcsőfokot léptek, majd visszaestek egyet, hogy tanuljatok, és így mentek tovább.
Minden, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nem igaz.
Legyetek éberek.
Ne engedjétek be a hamis varázslatot.
Eszter
elérhetőségem: szabadulas777@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...