2017. március 10., péntek

A Március 21-e előtti és utáni események
A valódi, JULIANUS NAPTÁR SZERINT MÉG CSAK MOST KEZDŐDIK AZ ÚJÉV

A tavaszi napéjegyenlőség véget vet annak a szembesülési, elengedési, átértékelési korszaknak, ami eddig jellemző volt, körülbelül tavaly december végétől. Tavaly decemberig hangsúlyosan nehéz volt, nem csak a lelkünk de a testünk is, és januártól mintha mázsás súlyt vettek volna le rólunk - amennyiben szembe tudtunk nézni önmagunkkal már tavaly év végéig.
Ha nem, akkor most volt nehéz minden, sőt káosz kinn, káosz benn.
A tükrök, amiket kaptunk tavaly, és idén év elejétől, fokozatosan enyhültek, ha tudtunk haladni, és hallgatni rájuk - azaz tanulni a hibáinkból és nem lépni kétszer ugyanabba a folyóba.
Amennyiben sem tavaly, sem eddig nem akartad észre venni ezeket a tükröket - ebben az a megtévesztő, hogy nem tudod, hogy nem veszed észre… - akkor most MÁRCIUS 21-IG MEGTEHETED.
Vitákkal, konfliktusokkal terhes, fájdalmas időszak vár rád a következő 11 napban, ha eddig ELKERÜLŐ TAKTIKÁT VÁLASZTOTTÁL. Ha nem értékelted át azt, hogy a negativ érzéseid cselekvési jelek, és azért vannak, hogy másképp tegyél valamit, hogy változtass, ha az önmagaddal való szembenézés helyett MÁSOKRA MUTOGATTÁL, akkor most elkerülhetetlen a számodra az ELSZÁMOLTATÁS ÖNMAGADDAL, mert a sors olyan tükröket állit eléd, melyeket azoktól kapod, AKIKTŐL A LEGJOBBAN FÁJ MAJD… ez azért van igy, hogy biztosan megtanuld, hibáztál, és nem tanultál, NEM VÁLLALTAD A FELELŐSSÉGET A TETTEIDÉRT, AZ ÉRZÉSEIDÉRT ÉS A GONDOLATAIDÉRT.
Mindez lehet jóval enyhébb is azoknak, akiknek még maradtak sötét foltok, amiket nem látnak tisztán, a nappal fénye megvilágitja ezeket az éj pedig segit rendbe rakni magukban mindent, ez vezethet nehezebb alvási fázisokhoz, de minden értünk van.

A MÁRCIUS 21-I IDŐSZAK EGY ÚJ KEZDET, amely a valós, nem meghamisitott naptárunk szerint A VALÓS 2017-ES ÉV KEZDETE!
A JULIANUS NAPTÁR ALAPJÁN UGYANIS MÉG 2016 VAN!

Tehát a VALÓDI CSILLAG ÉVE MOST FOG KEZDŐDNI.
Ezért rendkivül fontos dátum a tavaszi napéjegyenlőség: benne van a nevében - kiegyenlitődik a nap és az éj, a fény és a sötétség, ha valaki nem a tiszta úton járt eddig, az most vissza kell adja mindazt, amit elvett mástól, ha valaki nem tudta még megtenni, hogy beismerje magának, változnia és változtatnia kell, annak most meg kell tenni, ha valaki valamit még nem tett rendbe, meg fogja tenni most, mert március 21-e után LEHULLANAK AZ ÁLARCOK.
Ami rejtve volt eddig - TUDÁS, SZERETET, SZERELEM, LEHETŐSÉG, ÁTTÖRÉS, BOLDOGSÁGRA ÉS KAPCSOLATRA VALÓ LEHETŐSÉG, KÖZÖS JÖVŐ, KÜLDETÉS, A TE JÖVŐD, A TE UTAD, AZ EGYSÉGED FELÉ VEZETŐ UTAD az most világossá válik.
Ami titkolva volt eddig - HAMISSÁG, FEKETE MÁGIKUS TEVÉKENYSÉG, ROSSZINDULAT, GONOSZSÁG, IRIGYSÉG, KIRAKAT-KAPCSOLAT, KIRAKAT-ÉLET, BECSAPÁS, LOPÁS, CSALÁS, MEGTÉVESZTÉS, MANIPULÁCIÓ minden szinten EGYÉNI, TÁRSADALMI, PÉNZÜGYI RENDSZERT ÉS POLITIKAI RENDSZERT ÉRINTŐ…. /nem folytatom inkább…, úgyis érted../ arról most lehull a lepel.
Aki mások manipulálásából, megtévesztéséből, hamis és rossz szándékok alapján önző, hedonista és nárcisztikus életet élt, AZ TÖBBÉ NEM TUDJA MAGÁT ELREJTENI, mert mindenki észre fogja venni.
Emlékszel a mesére? A KIRÁLY MEZTELEN.. ez fog történni egyéni és össztársadalmi, globális szinteken.
Érdekes lesz :)

Sokan térdeltünk meg tavaly. Én legalább kétszer, de nem számoltam…:)
Ti is, bizony ismerek sok történetet, mély titkok őrzőjeként hűségesen megtartva magamnak minden könnyfakasztó és szépséges, szivfacsaró és boldog véget ért történeteteket.
Idén is térdeltem, amikor a váltás a munkámban oda vezetett, hogy szembe kellett néznem azzal, hogy sokan hátat forditottak nekem, mert félreértettek, és MÁSOKNAK HITTEK, valamint ebbőlk következően azzal, hogy aki igy elvezethető a fény útjáról, az bizony megvezethető…
Akkor, amikor elengedtem a múltat és beengedtem a jövőt, két hétig nem voltam a facebookon elérhető, és idő kellett, hogy rendezzem magamban az elmúlt éveket, ahogyan nektek is ugyanez zajlott le szinte hétre pontosan ugyanakkor.
Ti ugyanigy térdeltetek az Univerzum előtt és önmagatok előtt, ahogyan én, mindent át kellett értékelnünk, elfogadnunk és újraterveznünk, és szembesülni azzal, amivel eddig még nem, és ha maradt még bármi, amit meg kell értenünk, tanulnunk, akkor az most, a következő 11 napban fog jönni.

A baj azokkal van, akik nem térdelnek le, mert a letérdelés nem megalázkodás, hanem alázat, és aki ezt nem érti, az nem tudja, mi az alázat.
Ismered a mondást: Vagy meghajlik a nád a szélben, vagy eltörik.

Március 21-e után kivilágosodik az utunk olyannyira, hogy tisztán látunk mindent és mindenkit magunk körül. Ennek megfelelően bizony felelősen kell járnunk az utat, hiszen nem mondhatjuk többé azt: elrejtőzött az igazság, vagy éppen az út folytatását nem látjuk.

A valódi 2017-es évkezdet tehát a Csillag fényét szórja ránk: MEGLELJÜK AZ ÉLET ESSZENCIÁJÁT, LÉTÜNK LÉNYEGÉT ÉS ÖNMAGUNKAT.

Eszter

időpontfoglalás: szabadulas777@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...