2017. március 14., kedd

Döntés
03.13.

A döntések időszaka van. Ma döntést hozhatsz arról, hogy előre indulsz, vagy hátra. Továbbra is a szépen csomagolt illúziók, instant megoldások kellenek, vagy beleengeded magadat az új áramlatba.
Ugyanis azok, akik az igazságot kimondják, egyre többen vannak. Kezdetben szembementünk az áramlással, ma már mi vagyunk az áramlás.
Az élet minden területén megjelentek az igazság kimondását felvállalók. Nézz körül, láss is ne csak nézz!
A héten az élet sok területén mutatkozik majd meg az, hogy eddig előre, vagy hátramenetben voltál. A mai napon érezni fogod, hogy döntened kell, mert ha hátramenetben voltál, nagyon erősen fognak szoritani a félelmeid, hogy nem jó irányba haladsz, és ez a szoritó érzés nőni fog, minél tovább halogatod a döntést.
Az egyik fájdalomcsillapitó óriásplakátján ez áll: FÁJ? MÉG JOBBAN FÁJ? MIRE VÁRSZ?
Döntsd.
Továbbra is csillógóan becsomagolt illúziók mentén és azokra figyelsz, akik azt mondják, amit hallani akarsz, növelve és kitolva ezzel a fájdalmas szakaszt, hiszen nincs semmi, ami valóban segithetnek, kivéve a valóság, vagy elengeded mindazt, ami fogva tart és szembenézel azzal, hogy a valóságban először egyedül ugyan, de önmagad leszel, majd ha már tudsz önmagad lenni, megérkezik mindaz az életedbe, amire az illúzióban hiába vágytál, hiszen az illúzió illúziót teremt, a várakozás pedig várakozást teremt.
Dönts.
Rajtad áll az életed folytatása, senki nem tudja helyetted megoldani, csupán megmutatni tudja, ő hogyan csinálja, hogy váltott.
Dönts és kezdj el felelősséget vállalni a döntésedért.

Eszter

Tanácsadások, meditációk, Mag Mágia
ha változást akarsz, először rá kell jönnöd, hogy változtatnod kell.
elérhetőségem: esztermagegyseg@gmail.com
sms 0670 77 22 134

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...