2017. március 21., kedd

Az lesz a jövőnk, amit MOST megírunk magunknak

Mindaz, amiről írok, mint felelősség vállalás, önálló gondolkodás, szabadság és tudatos teremtés, azonnali visszaáramlás, mérleg-egyensúly, tiszta tudatosság - olyan témák, melyek úgy válnak egyértelművé a számodra, ha csinálod.
A valóságod már most tükörként működik, mégpedig tiszta tükörként - ha elvárások szorítanak, vagy magányosnak érzed magad, az életedben káoszt látsz - ezek mind belőled áramlanak kifelé, a te öntudatlan teremtésed nyomán.
Ugyanígy, ha az életedben fény van, rend, harmónia, bőség, boldogság, ezeket is te teremtetted meg, azonban ezeket tudatosan, mert ezek az energiák állandósulni tudnak, ha megtanulod az érzések és gondolatok tudatos pozitívvá hangolásával ezeket stabilan tartani.
A globális energiákat is érzékelem, és az egyénieket is, látom az egyensúlyt, mely minket is kiegyensúlyoz, ha engedjük, és megértjük, az, hogy rajtunk múlik minden, nem teher, hanem szabadság, sőt, hatalmas lehetőségek végtelen tárháza :) Hiszen bármi lehet - mostantól :) Minket nem korlátoz, nem gátol semmi.
MOST ÍRJUK MEG MAGUNKNAK A JÖVŐT.
Ha már a toll a kezedben van, írj úgy, ahogyan életed legjobb könyvét olvastad :)

Eszter


időpontfoglalás
0670 77 22 134, esztermagegyseg@gmail.com
Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás
Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk
Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások
Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...