2017. március 12., vasárnap

A Változásról
Az illúzióhálót az emberiség táplálta és az emberiség semmisiti meg

A változás már egy jó ideje elkezdődött a világban. A változást energia impulzusok inditották el, valami történt az emberek tudatában, tudat alattijában és lelkében, mely megváltoztatta a valóságot. A valóság azért alakult át, mert átalakult az emberek teremtése. Az a fajta változás indult el, mely mentén a régi rendszer összeomlik, és az új világrend alakul ki.
Az illúzióháló - a mátrix mint olyan, azért fog megszűnnni teljesen, és eltűnni idővel nyomtalanul, mert egyre kevesebben fogják táplálni az illúziót, egyre kevesebb lesz az, akinek a kivetitett illúzió, legyen az kapcsolatos bármivel és vetüljön az életében és a valóságában bármilyen formában ki, elég lenne.
Az emberiség már felébredt arra az érzésre, hogy elnyomták, átformálták, belenyúltak a DNS-be, meghamisitották a nemzetségek és az egész világ múltját, törölték a szabad és önálló gondolkodásra való törekvést és elvették a világból a felét - a női energiát. Hamis képeket közvetitenek a tévében, hamis képekkel van tele a facebook, hamis szavakat mondanak nekünk, átalakitottak mindent úgy, hogy az elbutitás folytatódjon. Mérgeznek minket a levegővel, a vizzel, az étellel, az elektromos jelekkel, a függésben tartással.
Globális megtévesztő, kényelmesnek tűnő illúzió az, amivel etetnek minket, amit - mint egy rossz minőségű készételt - elénk tesznek tálcán.
Idő kell ahhoz, hogy merjünk változni és változtatni és nem jár azonnali sikerrel. Az, hogy elbukunk, felállunk, elesünk majd megint továbbmegyünk, a folyamat része, mert az ébredés, a változtatás és a változás követése nem azonnali, hirtelen folyamat és nem is lineáris, hanem bizony van benne jónéhány hajtűkanyar és buktató, ahogyan kimászunk abból, amit a világ úgy hiv: Mátrix.
A mátrix egy olyan illúzióháló, mely keretek, elvárások közé zár, az elméd börtönében tart, kishitű vagy, önbizalomhiányos, gyenge, enervált, nem tudsz kapcsolódni sem önmagadhoz, sem a bolygóhoz, melyen élsz, Földanyához. Nem tudunk kapcsolódni sem egymáshoz, sem az állatokhoz, a növényekhez, mert az illúzióháló elszigetelődést, elmagányosodást, egyedül-kell-mindent-megoldanom érzést generál.
Hogyan változtatod meg TE a világot?
Egyedül nyilván sehogy! Ahogyan én sem. Ahogyan önmagában a mag népe sem! Mindez egy nemzetségnek a Földön túl nagy falat lenne és nem csak lehetetlennek tűnik, hanem az is.
A globális illúzióháló egyik ütős eleme éppen ez: magányos hősök váltják meg a világot. Minden amerikai film erről szól.
Mert tudják, hogy olyan, mint magányos, egyedül világot megváltó hős nincs. Egy ember kevés hozzá, azonban ezt közvetitik évtizedek óta az ÁLOMGYÁRBÓL nekünk…
Érted már, hogy miért, ugye?
Ha az emberiség egyes tagjai, az emberek EGYMÁSTÓL ELSZIGETELŐDVE ÉLNEK, EGYMÁST MÁR ÉSZRE SEM VÉVE, ELMAGYÁNYOSODVA, EGYMÁSBAN NEM BIZVA, NEM TÁPLÁLVA HITET SEMMIBEN, HANEM FOLYTON AZT HANGOZTATVA, HOGY A VILÁG ROSSZ, ÉS AZ EMBEREK IS ROSSZAK, ÉS MEGÖLJÜK FÖLDANYÁT, ÉS ÉN MINT EGYÉN NEM TEHETEK SEMMIT, NO MEG EGYÉBKÉNT IS, MIT TEHETNÉK ÉN EGYEDÜL???- nos akkor az eredmény az lesz, ami eddig volt. Senki nem mert megszólalni, HOGY A KIRÁLY MEZTELEN..!!
Mert egyedül bárki túl kevés lenne, és pillanatok alatt eltörölnék.

Nem Neked, nekem, Nekünk, vagy a mag népének, hanem az egész világnak kell minden energiát az illúzióhálóból eltörölni, és egész egyszerűen megtanulni függetlenül, szabadon, illúziók nélkül, a mátrixon kivül, a jelenben, felnőttként, önállóan gondolkodva, felelősséget vállalva élni.
Ez soha nem történik meg. - mondod most.
Már most történőben van. Az ébredés globálisan zajlik, az embereknek egyszerűen betelt a pohár. Mindegy, hogy hol vannak a Földön, melyik országban és milyen körülmények között, érzik, hogy nem birják tovább ezt a börtönt. A börtönt mi erősitettük ilyen sziklaszilárddá, az illúzióhálót mi tápláltuk fel ilyen hatalmassá. A Rejtett Kéz fórumban le is irja a háttérhatalom képviselője: pontosan azt teszitek, ami nekünk jó, hálásak vagyunk nektek, a bolygótok Aratásra érett, és mindaddig, amig nem tudjátok, miért vagytok itt, addig nem lesztek szabadok.
Nem egy ember fogja a világot megváltani, hanem az egész emberiség összes embere részt fog venni ebben.
Mindegy, hogy eddig mit tett, milyen körülmények között élt, milyen ember volt. Ha körülötte mindenki kimászik az illúzióhálóból, a végén ő lesz az, aki nem tud a meggyengült, felpukkadt lufiban, a nem működő semmiben robotként létezni tovább. Nem tudom, mennyi idő. Azt sem, hogyan fog történni majd, és mikor jut el oda az emberiség, hogy egységben leszünk, de azt tudom, hogy meg fog történni, és azt is, hogy a jelenleg a Földön fizikai testben élő különböző fajok, a más bolygók képviselői, sziriusziak, anunakik, antaresiek, andromédaiak ésatöbbi az úttörők.
A mag népe spirituálisan kiválasztott nép, hogy a magok munkája, a folyamatos közös meditációk, a közös mag-munka az asztrális-mentális sikon elinditsa a változást.
A fizikai sikon - szerintem - nem a magyarság fog olyan megszilárdult rendszereket megváltoztatni, mint mondjuk a jelenleg fennálló jogrendszer, pénzügyi rendszer, hanem azok a népek, melyek erre hivatottak.
A magyarság, mint spirituális nép magokban tömörülve sok éve dolgozik a világegységért, a békéért, a kiegyenlitődésért.
A Földön nyilvánvalóan vannak még más spirituális közösségek, melyek a nekik jutó feladatokat végzik, hiszen minden népnek, és egyénnek VAN RÉSZE A NAGY KÖZÖS EGÉSZBEN.
Amikor azt mondom, egységbehivás, az egész bolygót látom. Nem csak a magyarságot. Az egész emberiség az egység felé menetel, törekszik, bár mindez nem könnyű, hiszen kifeszitve a saját börtönünket, főnixmadárként újjászületni, és szabadnak lenni éppen olyan nehéz, mint egy rabságban tartott állat első lépései a vadonban…

A jelenlegi sémák, rutinszerű cselekvési, érzelmi és gondolati minták MOST összeomlanak. Nem működik már semmi, ami eddig működött, és ezt biztosan ti is érzitek. KI KELL TÁGITANI A TUDATUNKAT, ÉS MEGTANULNI MÁSHOGY GONDOLKODNI, FELTÁRUNK AZ ÉRZÉSEINK SKÁLÁJÁT ÉS MEGTANULNI MÁSHOGY ÉREZNI, mert jelenleg a teremtési skála be van szűkülve, ezért van szűk-ség a világon mindenhol, az érzelmi-gondolati skála töredékét éljük meg nap mint nap, ennél jóval több érzés, és teremtő gondolat lehetséges, felül kell irnunk a korábbi gondolati és érzelmi sémákat, hogy a szükségből bőség legyen.

Az embereknek rá kell döbbenniük arra, hogy mindenki képes tanitani, gyógyitani, a látó-érző-telepatikus és médiumi képességek, a teremtő erő és a mágikus égi-földi energiák egyesitése mindenkiben ott van. Mindegyikünknek van egy részfeladata a nagy kerek egészben és a sok-sok részegység alkotja AZ EGYSÉGET.

HA A FÖLDÖN MINDEN EMBER ELKEZDENE MOST MEDITÁLNI, EGYMÁSHOZ KAPCSOLÓDNI, EGYMÁST GYÓGYITANI ÉS EGYMÁST TISZTITANI, EGYMÁST VÉDENI ÉS EGYMÁSNAK BŐSÉGET ÉS SZERETETET KÜLDENI, A VILÁG AZONNAL KÖVETNÉ A GLOBÁLIS TEREMTÉST ÉS A FÖLD OLYAN LENNE, AMILYENNEK MEGALKOTVA LETT, EGY OLYAN HELY, AHOL A HÁROM SIK EGYSÉGBEN VAN JELEN, A SZELLEMI, A LELKI ÉS A FIZIKAI, EGYSÉGBEN MINDEN ÉLŐLÉNYBEN, ÉS MINDEN ÉLŐLÉNY KÖZÖTT, ÉS A VILÁG MEGTANULNÁ ÉS MEGÉREZNÉ, MIT JELENT EZ: Minden egy és egy minden.

Eszter

elérhetőségem: szabadulas777@gmail.com
spirituális forradalom blogom: http://spiritualisforradalom.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...