2017. március 15., szerda

Csak a teljes őszinteség tesz szabaddá és védetté. 
Mert ha félelmeinket legyőzve kimondjuk az igazat önmagunkról, akkor már nem maradnak olyan támadási felületeink, amelyeken keresztül bárki megzsarolhatna vagy manipulálhatna minket.
Mert nem az őszinteség tesz védtelenné, hanem azok a félelmeink, amelyek elől menekülve elkezdünk hazudni vagy hamis szerepeket játszani.
/ Jávorkai Judit /


A hitelesség mindig ott kezdődik, amikor a negatív élményről is tudok oldottan beszélni, és közben tudom, hogy ezért én vagyok a felelős. Merem átélni az ezzel járó fájdalmat, de ezért is felelősséget vállalok azzal, hogy holnaptól mindent megteszek, hogy ezen változtassak napról napra.
/ Csernus Imre /


"Az élet a komfort zónád végén kezdődik. Nem a biztonság közepén fogsz rálelni a dicsőségre, hanem a szélén. Nem azon a helyen fogsz a szerelemre találni ahol fedve vagy, hanem az űrben ahol meztelen. Kockázatot kell vállalnod. Nem csak hogy fel kell venned a kockát, de el is kell vetned. Szóval rajta, vállald a rizikót. Semmit sem veszíthetsz, kivéve az esélyt a győzelemre. Az élet nem elég hosszú ahhoz, hogy a pálya szélén töltsd."
/ Neale Donald Walsch /


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...