2017. március 12., vasárnap

A te utad

Mindenhol azt olvasod: hogyan érd el a teljességet, az egységet, a teljes lelki békét, hogyan legyél több.
Mindenhol özönlik rád a spiritualitás, már nem kiváltság spirinek lenni, sőt, mostanra azt is tudod, hogy az ember spirituális lény.
Azt sugallja a média, az internet, minden spirituális honlap, közösség és törekvés, hogy NEKED KÖTELESSÉGED ELÉRNI AZ EGYSÉGET, A TELJESSÉGET ÉS KÖTELESSÉGED SPIRITUÁLISNAK LENNI, DE….és itt a de után az következik, hogy:
  • még rengeteget kell fejlődnöd,
  • hosszú út áll előtted
  • mindent de mindent fel kell benned oldani, le kell rólad tisztítani,
  • át kell magadat formálni.

Mindez akkora nyomást helyez rád, hogy úgy fekszel, úgy kelsz, hogy az éntudatosságod átment abba a fázisba, hogy voltaképpen azt érzed, SOHA NEM FOGOD ELÉRNI A TELJESSÉGET, A KEREK EGÉSZSÉGET, AZ EGYSÉGET. Mások elérték, nekik milyen jó, BIZTOSAN VALAMIT JOBBAN CSINÁLNAK, MINT TE, NÁLAD SOKKAL TÖBBET TUDNAK ÉS KÉPESSÉGEIK VANNAK, MÉGHOZZÁ OLYANOK, AMIK NEKED NINCSENEK.
Ezért belesimulsz az új énkultuszba: légy teljes. El fogod érni. Tutira.
De még ezt és ezt le kell tenned, még ezt és ezt fel  és meg kell oldanod, de még ezt és ezt meg kell tanulnod.
Azt érzed, hogy soha nem fog sikerülni, mert mindig valamit rosszul csinálsz.
SOHA SENKI NEM MONDTA EL NEKED, HOGY
  1. A spirituális fejlődés útja buktatókkal jár és ha valaki elindul a változás útján, akkor újra és újra elbukik, hogy megtanuljon felállni és önállóan dönteni.
  2. A fejlődés nem lineáris folyamat hanem az, hogy változtatsz, AZ NEM JÁR FÁJDALOM NÉLKÜL ÉS NINCSEN OLYAN CSODASZER, CSODAMEDITÁCIÓ ÉS CSODAMÁGIA, mellyel a fájdalmat elkerülheted az azonnali öröm megkapásáért.
  3. Nincs olyan, hogy valaki azért alkalmatlan, vagy türelmetlen, vagy fejlődésre képtelen, mert még nem tud mindent. Senki sem tud mindent. Nincsen a világon egyetlen ember sem, aki mindent tud, hanem az egyik ezt tudja, a másik azt, és ahogy összeadódnak a tudásmagok, úgy alakulnak ki a változások, amióta világ a világ.
  4. Nem kötelességed sem spirinek lenni, sem fejlődni, ha neked úgy jó, ahogy van, akkor vonatkoztass el attól a kényszertől, ami most mint új mátrix-elem simul be a nagy illúzióhálóba: légy teljes.., ha te már így is teljesnek érzed magad, majd akkor változtass, ha változtatni akarsz.
  5. Mindannyian egyéni fejlődési vonalon megyünk előre, amely mindenkinél különböző, vannak szinkronicitások, de azért, mert te előrébb, vagy hátrébb tartasz, mint más, még nem vagy se jobb, se rosszabb, mint más. Nincs rossz, csak úton lévő!

Mindenki ki akar tűnni. Mindenki azzal kecsegtet, hogy megmondja a tutit. Azt azonban senki nem mondja el, hogy az, hogy mi a tuti, egyedül te tudod. Mindenki, akitől segítséget kérsz, hozzájárulhat a fejlődésedhez, tükröket tarthat, továbbsegíthet, de senki nem tudja helyetted a tuti megmondással, a tuti módszerrel megoldani az életedet.
Itt kezdődik a felelősségvállalásod.
Egyéni, rád szabott saját utad van, amelyet akkor kezdesz és akkor fejezel be, amikor te akarod. Úgy és olyan mértékben és ütemben sétálsz, futsz, repülsz vagy vánszorogsz végig rajta, ahogyan az neked jó. Az, hogy neked mi a jó, azt egyedül te tudod.
Azt sugározza feléd a spiritualitás, hogy bizonyos emberek mindent tudnak, és neked kötelességed erre a szintre felfejlődni. Titkos vagy éppen nem titkos de mégis egyénileg birtokolt tudás van náluk, és képesek arra, hogy megoldják azt, amit te nem tudsz megoldani. Azt azonban nem mondják el neked, hogy nem megoldani kell helyetted, hanem RÁVEZETNI TÉGED ARRA, HOGY TE IS MEG TUDOD OLDANI.

Minden ember a világon minden képesség birtokában van. Mindenki képes a
  • telepátiára
  • asztrális kivetítésre
  • az összes mágikus technikára mint az asztrális védelem kialakítása, a teremtés, visszatérés időben egy adott pontra és ott megoldani valamit, öntisztításra, öngyógyításra, önmaga felemelésére, a mágia összes vonatkozásának érvényesítésére
  • asztrális kommunikációra
  • mások gyógyítására és emelésére
  • másokkal összekapcsolódni
  • magával összekapcsolódni
  • magát a belső fókuszba helyezni
  • magát teljessé tenni
  • önmagában az egységet kialakítani
  • a hozott mintákat és a hiedelmeket felülírni
  • a káros sémákat megszakítani
  • önmagát rendbe rakni
  • a csakráit nyitni és megtisztítva tartani
  • összekapcsolódni Földanyával és bármely bolygóval
  • tudatosan a jelenben élni.

Az egység és a teljesség benned van. Nem kívül keresendő, és nem is egy csodamódszerben vagy egy másik emberben.
Az, hogy a benned lévő belső, ősi egységed a valóságodba kívül és belül kiemelkedjen, az attól függ, hogy mikor döbbensz rá: mindenre képes vagy, és az agyad egy fantasztikus számítógép, jobb mint a világ bármely hipersebességű számítógépe, és megtalálja a megoldást, összekapcsolódva a lélekkel, voltaképpen bármire képes vagy.
Nincs olyan, hogy nem tudsz valamit megtenni. Olyan van csupán, hogy nem tudod, hogyan tedd meg. Olyan sincs, hogy valaki más megteszi helyetted. OLYAN VAN, HOGY VALAKI MEGMUTATJA, HOGYAN TEDD MEG, ÉS TE LEMÁSOLOD ÉS A MAGAD SZŰRŐJÉN ÁTSZŰRVE MAGADÉVÁ TESZED A MÓDSZERT, A SAJÁT ÉLETEDRE ALKALMAZVA.

Divat lett az, hogy legyünk teljesek, és éljünk egységben, azonban az igazság az, hogy a teljesség és az egység már most is benned van, már most is egységben vagy, csupán MÉG NEM TUDOD, ÉS NEM ÉRZED ÁT, hogy így van, és azt sem tudod, hogyan hozd a felszínre, pedig az egység egy természetes ősállapot és mindenki egy mindenkivel, csak éppen nem érezzük.
Ha te nem akarod érezni az egységet és el akarsz szigetelődni, mert éppen erre van szükséged, akkor ehhez is jogod van, sőt mindenhez. Senki és semmi ezen a világon nem korlátozhat téged, nem mondhatja meg, mikor mit tegyél, hogyan érezz, hogyan gondolkodj.
Ha érezni szeretnéd, hogy egységben vagy, akkor pedig MEG TUDOD TANULNI, HOGYAN EMELD KI MAGADBÓL EZT.

A valóság illúziók nélkül sokkal egyszerűbb, mint hinnéd.

Eszter
elérhetőségem: szabadulas777@gmail.com

spirituális forradalom blogom
http://spiritualisforradalom.blogspot.hu/

Szer-elem blogom
http://spiritualiskapcsolat.blogspot.hu/

személyiségfejlesztés spirituálisan blogom
http://szemelyisegfejleszteseszter.blogspot.hu

hajnalcsillag-ősmagyarság blogom http://hajnalcsillagfenyhozo.blogspot.hu/

személyiség-pszichológia honlapom: http://szemelyiseged.iwk.hu/
egységbehívás honlapom: http://egysegbehivas.iwk.hu/
bőségteremtés honlapom: http://bosegteremtes.iwk.hu/
szerelem-egység honlapom http://szerelemegyseg.iwk.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...