2017. március 4., szombat

AZ ISTENEK ALKONYA ÉS ÚJJÁSZÜLETÉSE BENNÜNK ÉS BELŐLÜNK – ÚJRATEREMTJÜK A VILÁGOT
AZ ISTENEK ÉS ISTENNŐK BENNÜNK ÉLNEK ÉS MI HÍVJUK ŐKET ÉLETRE

Minden energia csak úgy élhet, ha azt éltetik. Az istenségek belőlünk táplálkoznak, hiszen belőlünk születnek és a mi energiánk hiányában halnak meg.
Az Istenek Alkonya akkor következett be, amikor több ezer évvel ezelőtt minden istenséget a pogánysággal és a BÁL-vány-imádattal /Baál!!/ kiirtották a bolygóról.
Akkor szándékosan, jól megtervezett módon, manipulatívan és kényszeritő, megfélemlítő, zsaroló eszközökkel, kínzásokkal, élve elégetéssel, karóba húzással, kerékbe töréssel, emberek millióinak lemészárlásával és bármely, a régi istenek nevében megszólaló azonnali elhallgattatásával természetesen kínhalált alkalmazva KITÖRÖLTÉK AZ EMBERISÉG FEJÉBŐL ÉS LELKÉBŐL, SZÓ SZERINT KITÉPTÉK AZ ISTENEKET ÉS ISTENNŐKET, MELYEK MI VAGYUNK, HISZEN BELŐLÜNK ÁRADTAK SZÉT, szabadon szárnyalva, beragyogva az eget, a földet és az Univerzumot, szórva a fényt, a szeretetet, a hálát és a valódi spiritualitást.

A pogány vallástól elvettek minden elemet, és átformálva, meghamisítva beemelték magukhoz manipulatív módon úgy, hogy ami fény, az sötétnek tűnjön, ami sötét, az fénynek tűnjön. Az emberek évezredeken át rettegtek a sötéttől és olyasmiket láttak ott, amiket ugyan Luciferhez kötöttek, de valójában nem oda köthető hanem a hamis istenhez, Jahvéhez és a Sátánhoz, melyek ugyanolyan kettőség egyben, a megtestesült gonosz az érme egyik oldala, és a megjátszott kegyelem, manipulatív, harácsoló módon a másik, mint Jézus és Lucifer, melyek szintén egyazon érme két oldala, a simogatással való szeretet és a tükrökkel való igazságos tanítás.
Láthatod, hogy Jahve és Sátán mit tett a világunkkal.
Azt is, hogy most, hogy Lucifer-Jézus visszakerült a helyére, mi történik a valóságunkban. Átalakul és egyre nagyobb a fény. Ha még nagyon fáj az, ami körülötted a körülményeidben, és a lelkedben történik, az azt jelenti, hogy még vannak tükrök, amelyeket észre kell venned, van még dolgoznivaló, ami nagyobb akadályt fog eltüntetni az életedből. Ugyanis kisebb, folyamatos állandó javításra mindig szükség van, míg élünk tanulunk, sőt azután is.

Az istenek alkonyát az emberek előre látták és nem csak ők.
Az istenek is.
Egy érdekes tiszta polaritás:
Baál - nappal - Nap
Balora - éjjel - Esthajnalcsillag

Balora az istenek alkonyának bekövetkezte előtt egy ereklyébe rejtette el azt a fényt és tudást, melyet azok az emberek fognak észrevenni, akik először veszik majd sok ezer év után az égi jeleket és akiket madaroknak nevezett meg az ősi mítosz szerint… azaz magyarok.
Egy izgalmas felfedezőutazás ez, melyben jócskán benne vagyunk és számtalan része hiányzik még a kirakósnak, de amit eddig megtudtunk, már önmagában egy csoda.

Eszter

elérhetőségem: szabadulas777@gmail.com
spirituális forradalom blogom: http://spiritualisforradalom.blogspot.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...