2017. február 23., csütörtök

A bosszú angyalai
Egy sötét téma - az igazi sötét oldal
Lucifer az igazság Őstene
A sátán a bosszú angyala
/ a sátán szó egyik jelentése: vádló/

A történelem során számtalanszor nevezték ki magukat emberek és embercsoportok a bosszú angyalainak, Ku-klux klan, Hitler, SÁTÁNISTA SZEKTÁK, hogy csak néhányat említsek, de példaként állíthatom a dzsihádot is.
Aki a bosszú angyalának hiszi magát, az önbíráskodik. Irigység, harag, bosszú hajtja, amit szent és tiszta elvnek hisz. Ez valójában egy óriási önhazugság és önigazolás. Aki például az egész világot gyűlöli és azt gondolja, aki vele ellentétben az életében elért valamit, az  mind lop, csal és hazudik, az a saját életét nem akarja közelebbről megnézni, hogy ott mekkora a káosz - és sajnos sokan vannak ilyenek.
Van a világnak egy nagy hazugsága: akinek pénze van, az biztos lopta.
Nos, vannak, akik igen, ezt tudjuk. De nem mindenki, egyrészt, másrészt mit jelent az, hogy valakinek pénze van. A normális bőségteremtő folyamat során a pénz energia csupán, a bőségnek csak az egyik fizikai megjelenése, egy eszköz és nem több!
A pénz áramlik, nincs folyamatosan annál, aki önnön erejéből, saját magába vetett hitét, tudását használva megteremti azt a semmiből. Mert az ember azért ember, hogy tudjon teremteni a semmiből. Nem azért, hogy elvegye.
Van a világban rengeteg gyűlölet még mindig. Sok zsarnokoskodás,  manipuláció, hazugság, halál és sok sötét dolog. Azonban senkinek nincs ahhoz joga, hogy az egész világot egy kalap alá véve mindenkin bosszút álljon, vagy éppen egyvalakit szemeljen ki arra, hogy majd rajta keresztül kielégíti a saját elrontott élete felett ült halotti toron átérzett egyéni bosszúvágyát és haragját, mert az egész világra haragszik, holott csupán egy “valamire” kellene haragudnia:
önmagára.
Minden bosszúálló, önbíráskodó egyén és szervezet megbukik folyamatosan a történelem során.
Ebben úgymond kuriózum éppen a sátánisták. Ők ugyanis Lucifert gondolják a bosszú angyalának és azt a fajta globális visszaáramlási, igazságszolgáltatási folyamatot,  ami most történik, alaposan félreértik.
Lucifer NEM A BOSSZÚ ANGYALA.
LUCIFER AZ IGAZSÁG ÉS AZ ERŐ NAP-ŐS-TENE.  A FIZIKAI SÍK TEREMTŐJE.
A bosszú angyala a Sátán egyik arca. Az eredendő gonosznak ezer arca van, a Sátánnak is ezer arca van, az egyik arca a bosszú, a másik a vádolás, aztán ide sorolható a manipulálás, a hazugság és sok más olyan minőség, amik a világból a globális visszaáramoltatási folyamat során távoznak éppen most.
Ha valaki a bosszú angyalának kinevezve magát kiszemel magának valakit, akire rávetíti a világ összes gonoszságát és azt hiszi, hogy így igazságot szolgáltat, az végül MAGÁN SZOLGÁLTAT IGAZSÁGOT, mert azt fogja észrevenni, hogy az önbíráskodása, jogtalan ítélkezése önmagára fordul vissza és az élet megmutatja neki, hogy ha tényleg ezt tette és teszi, akkor semmivel sem jobb azoknál, akik a világ csúcsán ülve tényleg gonoszak. Ugyanolyan gonosz, ahogyan ők, mert önmagát kikerülve az egész világot egy nagy önigazolásnak használja.

Eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...