2017. február 12., vasárnap

Mostantól minden olyan információt emailben küldök el nektek,
csatolt dokumentumban vagy google docsban, AMELY A MAGYARSÁG FELÉBRESZTÉSÉRŐL ÉS AZ EGYSÉGBEHIVÁSRÓL SZÓL, ILLETVE AZ EGYESÜLT SEREGEKRŐL.
NEM CSAK A FÖLD HANEM AZ UNIVERZUM IS ÉBRED, ÉS AZ EGYSÉG FELÉ HALADUNK.
A Fény Galaktikus Föderáció csoport eltűnt a facebookról és nem az az egyetlen. A megérzésem beigazolódott. Időben léptem.
Az egységbehivás miatt az események felgyorsultak. Nem csak lent a Földön, hanem fent az Univerzumban is EGYSÉGBEHIVÁS VAN, ami azt jelenti, hogy jelenleg négy faj egyesült és ezeknek a Földön lévő képviselőik is egységbe vannak hivva. EZ KONKRÉTAN A FÉNY GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ nevet viseli. Irtam is erről, EZ A FÖDERÁCIÓ SZAKITOTTA MEG A BLOKKOKAT JANUÁR 13-ÁN, ÉLÜKÖN A NAPISTENNEL.
Dokumentumokat készitek a google docsban,
FOLYAMATOSAN KAPOM AZ INFORMÁCIÓT CSATORNÁZÁS FORMÁJÁBAN. Sajnos a Fény Galaktikus Föderáció csoport eltűnése az egyik bizonyiték, azonkivül, hogy nem csak én töröltem magam, hanem más segitők is velem szinte egy napon.
további információk:

szabadulas777@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...