2017. február 13., hétfő

A google+-on életre hívtam a régi emailcímeimet is, ezért akik azokra írtak, ne lepődjenek meg, hogy a google+ megosztásaimról értesítést kapnak. Eddig is így volt ez, de akkor a facebookon osztottam mindent először. Azonban a facebook nem válogatja a célközönséget. Mivel a legtöbb megosztásom mindig nyilvános volt, így a négyezer ismerősömön kívül mások is olvasták, és óriási energiaelszívás ment.
Tőlem több ezer ember szívta az energiát, sokan akik nem voltak ismerősök, folyamatosan figyeltek és amikor kiderült, hogy egy régi ellenségem rejtetten az ismerőseim között volt, holott legalább másfél-két éve tiltottam, azonban egy másik eredetinek hitt profilját, akkor eljött a pillanat, hogy lejöjjek onnan.  A facebook kiválóan alkalmas arra, hogy minden rezdülésetekről értesüljön mindenki. Rengeteg funkció van az aktuális állapot megjelölésére és a kivagyiság, a kirakatozás eszköztárait is kínálja. Az egót erősíti, erre rájöttem. Nekem ahhoz, HOGY AZ ARRA MÉLTÓAKHOZ eljuttassam a fontos információkat, nincs szükségem további sok ezer emberre. A facebook akkor is jelen van, amikor alszotok. Nem kapcsol ki a messenger. Nagy testvérként figyel, és akik oly bőszen hangoztatják, hogy kiléptek a Mátrixból, azokkal közlöm: ha a facebookon jelen vannak, ráadául akár  nem egy profillal, akkor benne vannak a Mátrixban, amely átvéve a tévé és a média szerepét, folyamatosan telepatikusan manipulálja őket. A facebook megöli a magánéletet, ott élik a chat kapcsolatokat, ott poszotlják ki a "jaj de boldog vagyok" című önhazugságaikat. Tőlem sose láttatok olyat, hogy váltogassam, hogy kapcsolatban vagyok, vagy sem. Általában elrejtettem azt a funkciót, ami a családi állapotot jelöli, ugyanis senkinek semmi köze hozzá, és ha valaki kiírja, hogy egyedülálló, sajnos azonnal rárepülnek a kéretlen, saját nemi szervüket küldözgető fajankók, akiknek eszük ágában sincs normális kapcsolatot létesíteni, de még szexuálisat sem - ugyanis az a férfi, aki a nemi szervét nyomatja x nőnek, egyrészt primitív, közönséges, másrészt folyamatos visszaigazolásra vágyik, de ha akcióra kerülne a sor, amire nem fog, mivel a szexet a chaten éli meg, önmagát is becsapva és a másikat is, annak nulla az önbizalma.
Ha egy férfi akar tőled valamit, akkor ahhoz elég megbeszélni írásban az első randit!
Onnantól az internet nem szükséges!
Sőt, van mobiltelefon, amin fel lehet egymást hívni.... illetve anno, amikor tinik voltunk, emlékezzetek rá vissza, hogy anyánkat, apánkat hívta az udvarló /mert akkor még volt olyan, hogy UDVARLÓ/, hogy elvinne sétálni. SÉTÁLNI. NEM DUGNI.
Az a férfi, aki bőszen hangoztatja, írja, milyen jó az ágyban, az valójában semmit nem tud a nőkről.
Egy nőnek visszatetsző, ha állandóan a szexről van szó.
Az a férfi, aki szexre vágyik, nem beszél a szexről.
Az a férfi, aki szerelemre vágyik, nem beszél a szerelelmről, hanem megéli, kimutatja.
Az, aki bőszen hangoztatja, hogy A MAI NŐKNEK NEM LEHET UDVAROLNI, az akkor sem udvarol, ha lehetne. A mai nők arra vágynak, hogy udvaroljanak nekik, CSAK A SZÓBAN FORGÓ FÉRFIAK ERRE NEM MÉLTÓAK, VAGY LEDEGRADÁLJÁK A NŐKET ÉS TÁRGYKÉNT KEZELIK ŐKET, ÍGY MÉG AZ UDVARLÁS IS CSAK MANIPULÁCIÓ, HOGY BEJUSSANAK A BUGYIBA.
Szánalmas.
Az pedig még szánalmasabb, ha egy "férfi" a chaten magát eladva akar pénzt keresni azzal, hogy nőket hiteget, beolt és átver. Az ilyen nem érdemel mást, mint azt, hogy örökösen keresse azt, amit soha nem kaphat meg. A valóságot. Ilyen is sok van, külföldi neveken jelölnek, arabok, amerikaikak, életetemben nem találkoztam még annyi "John Smith"-szel, mint a facebookon.
Az igazi férfival nem a chaten, a badoon, az elittárson és a többin fogsz találkozni!!
HANEM A VALÓSÁGBAN!
Gyere le a Mátrixról, gyere le a facebookról!
Ha nem kapcsolat szempontjából nézzük a fészbúkot, akkor is semmi más nem megy, mint egymás oltása. Ha kiírom, hogy főztem egy túróscsuszát, máris jön a fikázás. Én persze nem ezeket írtam ki, de bármit kiírtam, KONKRÉTAN KIOKTATTAK, MINDENKI OKOSABB VOLT NÁLAM, DARÁLTÁK, AMIKET A KÖNYVEKBEN OLVASTAK, MERT AZ IRIGYSÉG AZ GYILKOS DOLOG.

Aki a valóságban akar élni, az ott él. Aki nem, az a fészbúkon.

E




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...