2017. február 13., hétfő

Sokan irtatok nekem arról, hogy fura tüneteitek vannak. Sipol a fületetek, szorit a torkotok, szorit a mellkasotok. Ez AZT JELENTI, HOGY KAPCSOLATBA AKARNAK LÉPNI VELETEK  a szülőbolygótokról a testvéreitek. Ne démoni tevékenységet sejtsetek emögött. 
A fekete mágiák és démoni jelenségek mögött MOST MÁR NEM EMBEREK ÁLLNAK. 
Amennyiben valaki fekete mágiát küld valakire, ő kapja vissza, azonnal. Annyi jut át a cimzetthez, amennyire ő saját magában bizonytalan, de Lucifer tükreiként megy át: szembesitésként, fájdalom, félelem vagy harag formájában. / a Cselekvési Jelekről irtam a személyiségfejlesztő blogomon, a tiz  negativ érzelem a 10 Cselekvési Jel, azaz Lucifer tükrei/
Az is elcsépelt és távolról sem igaz, hogy AZ ANGYALOK AKARNAK KAPCSOLATBA LÉPNI VELETEK. Az angyalok mint olyan, léteznek, de nem abban a formában, ahogyan azt az EGYHÁZ elhitette velünk. Sok arany ruhás, fehér ruhás angyal ANTARESI TESTVÉRETEK. Nem egy hamis istent szolgáló entitás!!!
Mihály arkangyal sem az, akinek hittétek, hanem ő Thot egyiptomi nevén, Hermész Triszmegisztosz görög nevén. Tehát nem angyal, hanem istenség. 
Bővebb információk is vannak ezekkel kapcsolatban, melyeket MINDENKIVEL EMAILBEN OSZTOK MEG. 
szabadulas777@gmail.com

E


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...