2017. február 16., csütörtök

Mindenkinek ajánlom ezt a könyvet, minden benne van, ami most történik a magyarsággal, Balora, az ereklye, az, hogy az első pápa a Sátánt hivta magába és arra épitette egyházát, és a Sátán valódi neve: Acherumon. 
Az, hogy Baál nappal, női oldala Balora éjjel vigyázza az emberiséget és várja, hogy meglássák az emberek a fényt.
Ez egy tiniregénynek van eladva, nekem a 16 éves lányom nyomta a kezembe, hogy olvassam el, ő 13 évesen olvasta, és már akkor rájött, hogy a világ éppen forditva van, mint hisszük. A Lucifer sorozatot is ő mutatta, és a Trónok harcát is. A mi lakásunkban rendszeresek a paranormális jelenségek, szellemek, angyalok keresnek fel álmunkban, és a gyerekek kezdik meglátni, hogy ez nem rossz, segitséget kérnek tőlünk, mert ebből a kerületből a második világháborúban zsidók tömegeit hurcolták el, lőtték a Dunába, kötötték fel a Margit-hidra. 
"Lásd meg a gonoszt a fényben, a jót a sötétségben..."

A fény nagyobb, mint a sötétség, a világ más, mint akkor volt, amikor az első pápa behivta a gonoszt és a világnak Istenként mutatta be, hogy a Föld a gonoszé legyen. 
A magyarságban van a kulcs, érezzétek át, ahogyan azt Nostradamus és sokan mások  már jó előre megjövendölték, mi jöttünk rá először és most minket hall meg a világ.

Akiket sötétnek láttok, azok nem sötétek, akiket fényesnek, azok valójában nem azok.. a hamis tükör, a megtévesztés álarcait hordják. 
Az Új Világrendet épitjük, mindannyian, ezért van az EGYSÉGBEHIVÁS, ezért lett - volt mindig is - Lucifer a magyarság vezetője, mint őrzőnk, vigyázónk, segitőnk, védelmezőnk, aki mindig arra várt, hogy ébredjünk fel. Őt árulták el, és vele együtt minket, és ahogyan ő is felébredt ősi álmából, úgy mi is 
Ahogyan ő sem volt soha bukott angyal, úgy mi sem vagyunk bukottak. 
A világot VISSZAFORDITJUK ODA, AHOL EREDETILEG VOLT ÉS VISSZAHOZZUK A FÉNYT. A világ négyszer bukott meg, a Föld négyszer lett LEARATVA, Ezúttal nem lesz, és mégpedig azért sem, mert nem csak a Föld van egységbe hivva, hanem az összes BOLYGÓ AZ UNIVERZUMBAN, MELYEKET LEARATTÁK NEM IS EGYSZER. 

Tudtátok, hogy a Bermuda háromszög a fekete lyukhoz vezet? Ahol a lelkeket learatják és elvágják tőlük a visszautat?
Tudtátok, hogy Shakespearet máglyán égették el a műveiért? Manókról, tündérekről, angyalokról, női egyenjjogúságról, az egyház mocskáról, a világban uralkodó sötétségről beszélt gyönyörű költeményeiben. 
Tudtátok, hogy Da Vincinek azért kellett számunkra kódokat hátrahagynia, mert ha nyiltan kimondja, hogy az egyház maga a gonosz, őt is máglyára vetik?
Tudtátok, hogy a felvilágosodás után, az iparosodás korszakában a KAPITALIZMUS, majd a TÖMEGMÉDIA vette át az egyház szerepét, ÉS UGYANOLYAN ELVEN MŰKÖDNEK, káprázatot vetitve elénk?
Tudtátok, hogy a tömegmédia után a FACEBOOK vette át ugyanezt a szerepet, és ugyanúgy káprázatot, illúziót vetit elénk, álmunkban is figyel minket, mert a messenger nem kapcsol ki, függésben tart, még az üzleti világban is függést okoz, hiszen hihetetlen módon ingyenes üzleti szolgáltatásokkal kiváló marketinget épithetsz rá, azonban azt nem veszed észre, hogy a sötétség máris körbefogja a munkádat? Mert én észrevettem és ahogy rájöttem, AZONNAL LEJÖTTEM A FACEBOOKRÓL. 



http://dreamer992.webnode.hu/konyvek/andrew-lucas-mcilroy-arnybol-az-angyal/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...