2017. február 13., hétfő

Holnap arról a jelenségről fogok irni, amit az emberiség az ISTENEK ALKONYÁNAK HIV.
Arról, hogy AZ ISTENEK ÉS ISTENNŐK MI VAGYUNK, ÉS AZ ISTENEKET MI TEREMTETTÜK ÉS HIVTUK ÉLETRE - ARCHETIPUSOK, FORRÁSENERGIÁK, ERRŐL IRTAM IS EGY KORÁBBI IRÁSOMBAN, ARCHETIPUSOK, FÉNY A TUDATALATTIBAN -, és arról, hogy a régi emberek voltaképpen azzal teremtettek, hogy előhivták magukból az "isteneket" AZAZ A MINDEN EMBERBEN OTT LÉVŐ FORRÁSENERGIÁT.
Majd az Istenek alkonyán, amikor a hamis istent az istenek helyére emelték, MEGSZŰNT AZ EMBER TEREMTŐ EREJE.
Arról is irni fogok, miért megy olyan gyorsan most a teremtés, és hogyan működik késleltetés nélkül, illetve, hogy a fekete mágiák küldői miért kapják olyan gyorsan vissza azt, amit küldenek.
Mindezeket szintén KÉSÉSRE, EMAILBEN fogom elküldeni mindenkinek egyénileg.
Megjegyzem, nagyon jó, hogy mindenki külön word dokumentumban kapja meg az információkat tőlem, mert igy létre tudtok hozni egy saját dokumentum-tudásbázist, amit bármikor elővehettek, és ha ilyen erővel és gyorsasággal küldik nekem továbbra is az információkat az intergalaktikus csatornákon, akkor nagyon hamar egész könyvnyi anyag fog összegyűlni.

E
email: szabadulas777@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...