2017. február 15., szerda

A veszélyes személyiségek kezelésében áttörést értem el. Ahogy írtam is korábban, tavaly év végéig az áldozatok találtak meg, idén januártól maguk a veszélyes személyiségek. Eddig két típus keresett meg: a labilis /bipoláris, borderline/ és a ragadozó /szociopata/. A másik két típus /nárcisztikus és paranoid/ még várat magára. /mindegyikük nő, aki jött hozzám ezzel a problémával/

Ezeknél a személyiségeknél eléggé jellemző a terhelt múlt, a személyiségzavaros állapotok gyakorisága, dührohamok, manipulatív viselkedés, széthulló családi- és párkapcsolatok, az idő és a pénz kifolyik a kezükből, az életük egy káosz.
Az áttörést azért értem el, mert:
  1. Spirituális technikákat használok a szakkönyvekben rögzítettek helyett, de bevonom a kezelésbe azt, amit a tudományból be kell emelni.
  2. Ők maguk is TISZTÁBAN VANNAK VELE, HOGY A TÁRSADALOM SZERINT BAJ VAN VELÜK, de én felvilágosítom őket, hogy nem betegek, hanem mások, és olyan gombokat nyomkodnak az emberekben, amik mindenkiben megvannak, csak az emberek félnek attól, hogy ez bennük megvan, holott mindenkiben ott a DARK TRIAD /fekete háromszög - szociopata, labilis, nárcisztikus/, kérdés, van - e olyan élethelyzet, ami ezt előhozza
  3. Fontos, hogy a veszélyesnek mondott személyiség beismerje, hogy VÁLTOZNIA KELL, és hogy az, hogy nem változik, neki teszi a legnagyobb kárt, benne okoz a legnagyobb pusztítást.
  4. Ha valaki kezelésre jön hozzám, annak mindenben követnie kell az utasításaimat, teljesen őszintének kell lennie hozzám és önmagához, minden információ köztünk marad.
  5. A tegnapi globális oldás sokat segített, megfordította a fordított tükröt, és azok, akik mások, lassan meg fogják kapni az elfogadást, amit eddig soha nem kaptak meg.

Én nem akartam ezt bevállalni, mégis megtaláltak ők engem, és segítséget kértek. Ha valaki nem kér segítséget és nem látja be, hogy az nem elég, hogy ő más, nem manipulálhat, nem használhat másokat, azon nem tudok segíteni.
A ragadozó típusból akik megtaláltak, azok nők voltak, és nem férfiak. A labilisok szintén nők. Tehát eddig úgy tűnik, egy nő könnyebben beismeri, hogy változtatnia kell, annak ellenére, hogy ennek az állapotnak az egyik lényeges eleme, hogy nárcizmussal is jár. Mégis, a fény áthatolt a sötétségen.
Ha ismersz ilyen személyiséget, az nem elég, hogy elmondod neki, hogy ilyen. Neki kell önmagát tisztán látnia és szembenéznie magával, fogadnia Lucifer tükreit, amit mi is fogadunk és megtanuljuk a leckéket.

E


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...