2017. február 23., csütörtök

Amikor úgy érzed, hívásod van hozzám - elhívásod

Mostanában sokszor nem tudjátok megnevezni az okát, miért jöttök hozzám. Csak jöttök, mert hívást éreztek hozzám. Jeleket is kaptok erre, ezt utólag elmesélitek nekem. Én már nem lepődöm meg :)
Amikor valaki mostanában eljön hozzám, akkor elindul egy érdekes folyamat. Beszélgetünk, néha ránézünk a kártyákra is, azonban főleg arról szól a történet, hogy megmutatja azt a nálam töltött egy-másfél óra, hogy MI AZ A REJTETT OK, AMIT MÉG A KÁRTYÁK ÉS ÉN SEM, ÉS TE SEM LÁTSZ. MI AZ, AMI MEGÁLLÍTJA AZ ÉLETEDET, AMI EGY NAGYON ELREJTETT OK ÉS MINDEZIDÁIG AKÁR EGÉSZ ÉLETEDBEN NEM JÖTTÉL RÁ.
Számomra elképesztő, de csodálatos, ahogy Lucifer jelen van, és megszólal. Vagy rajtam keresztül, vagy éppen közvetlenül ahhoz szól, aki ott van nálam, súg nekünk, a kártyák is pontosan tükröznek és megérezzük, felfedezzük az Ős-okot, amit ott helyben meg is oldunk.
Ezért nem mondanám, hogy nálam mostanában van olyan, hogy tanácsadás :)
Sokkal inkább egy NAGY MEGOLDÁS, EGY ÁTTÖRÉS, ami megvilágítja azt a rejtett dolgot, ami mint egy eldugott fekete doboz, tartalmazza azt az érzést, történést, rejtett hitrendszert, elbújtatott tudat alatti sémát, amely eddig leblokkolt.
A felszabadulás a legjobb szó arra, ami nálam mostanában történik.
Felszabadít téged, de engem is, mert ilyen gyors, ragyogó életjavítási folyamatot, ami most zajlik, még nem tapasztaltam a küldetésem során. A fénymágus képzéseken részt vevő spirituális segítők, akik meghallották anno a spirituális segítők egységbe hívását, ugyanerről számolnak be, és éppen ezért kérik a fénymágus képzést, mert tudják, hogy EZ AZ AZ ENERGIA, AMIRE A VILÁG ŐSIDŐK ÓTA VÁR.

Hála és köszönet ezért

Eszter

időpontfoglalás: szabadulas777@gmail.com
sms, viber, whatsapp: 0670 77 22 134
skype: eszticica77


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

itt tudod velem felvenni a kapcsolatot:
szabadulas777@gmail.com

A FÖLD ÉS A SZÍRIUSZ ŐSI SZÖVETSÉGE A GLOBÁLIS EGYENSÚLYÉRT

A Föld és a Szíriusz ősi szövetsége a globális egyensúlyért Meg fog mutatkozni a kapcsolatodban és a kapcsolódásodban Mag Piramis terem...